marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Samsung priznal napako na čitalcu prstnih odtisov pri S10 in Note10

Deli z ostalimi

23.10.2019
Objavil: Dare Gliha

Prejšnji teden se je pojavila novica, da je uporabnica mobilnika Samsung Galaxy S10 odkrila varnostno luknjo pri delovanju čitalca prstnih odtisov. Napaka je omogočala, da vsakdo odklene mobilnik zaradi varnostne luknje v samem čitalcu.

Težava je pravzaprav v uporabi poceni silikonskih folij za zaščito zaslona. Le-te imajo namreč na spodnji strani matrike s pikami, to pa je povzročilo, da je ultrazvočni čitalec prstnih odtisov za vsak uporabljen prstni odtis mislil, da je pravi. Samsung je bil o težavi obveščen, prvi je popravek za težavo dobil Galaxy S10 5G.

V uradni izjavi so zapisali, da je težava omejena na uporabnike, ki uporabljajo določene silikonske zaščite za zaslon. Uporabnikom svetujejo, naj zato le-te odstranijo, nato izbrišejo vse shranjene prstne odtise, ter nato le-te ponovno registrirajo, seveda brez uporabe zaščite zaslona.

Pri podjetju bodo programsko nadgradnjo za vse mobilnike predvidoma pripravili prihodnji teden, do takrat pa priporočajo zgornji ukrep. Popravek pravzaprav ne bo naredil ničesar revolucionarnega. Uporabnik bo lahko še vedno uporabljal tako zaščito zaslona, a v tem primeru čitalec prstih odtisov ne bo deloval.

Celotno izjavo lahko preberete na spletni strani Samsunga.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki