marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Samsung Innov8 zvezda zaključne prireditve World Cyber Games 2008

Deli z ostalimi

08.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je svoje zmogljive naprave in rešitve predstavil na zaključni prireditvi World Cyber Games (WCG) 2008 v Kölnu v Nemčiji. Letošnja prireditev je bila tudi gostiteljica prvega tekmovanja v mobilnih igrah, Samsung Mobile Challenge (SMC), ob tej priložnosti pa je Samsung predstavil idealne naprave za mobilno igranje.

Samsung Innov8, uradni telefon prireditve WCG 2008, je bil uporabljen za državno prvenstvo SMC in je navdušil ljubitelje mobilnih iger z vsega sveta.

Samsung je v okviru WCG od junija do oktobra organiziral zelo uspešna državna tekmovanja SMC v devetih državah po vsem svetu (v Koreji, ZDA, Indiji, Singapurju, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Rusiji ter na Kitajskem). Zaključno tekmovanje je potekalo v Kölnu.

Obiskovalci WCG so imeli priložnost na različne načine izkusiti najnovejši večpredstavni Samsungov mobilnik Innov8. Na razstavnem prostoru Samsunga jim je bil namenjen poseben igralno-tekmovalni prostor, poleg tega pa je Innov8 imel tudi svoj kiosk. Na prizorišču dogodka je stal tudi Samsungov tovornjak »Sensation truck«, kjer je bilo telefone mogoče tudi kupiti.

Samsung je priložnost izkoristil za predstavitev lastne igre Wise Star, ki jo je mogoče igrati na vseh Samsungovih mobilnih napravah, vključno s telefoni, ultralahkimi prenosniki in predvajalniki MP3.

Geesung Choi, predsednik Samsungovega oddelka telekomunikacij, je ob tem dejal: »Veseli me, da sem se lahko udeležil tega dogodka, saj gre za največje igralsko tekmovanje na svetu. Prepričan sem, da bo Innov8 v vlogi uradnega telefona iger najboljša izbira za večpredstavno zabavo. Samsung bo še naprej razvijal izjemne izdelke, ki bodo navduševali tako igralce iger kot tudi tehnične navdušence, ki od Samsungovih mobilnih naprav pričakujejo največ.«

Samsung Electronics je skoraj 20 let stalni pokrovitelj različnih športnih prireditev, vključno s svetovno priznanimi tekmovanji, kot je World Cyber Games, pri katerem sodeluje že od leta 2000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki