marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung Innov8 zvezda zaključne prireditve World Cyber Games 2008


08.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je svoje zmogljive naprave in rešitve predstavil na zaključni prireditvi World Cyber Games (WCG) 2008 v Kölnu v Nemčiji. Letošnja prireditev je bila tudi gostiteljica prvega tekmovanja v mobilnih igrah, Samsung Mobile Challenge (SMC), ob tej priložnosti pa je Samsung predstavil idealne naprave za mobilno igranje.

Samsung Innov8, uradni telefon prireditve WCG 2008, je bil uporabljen za državno prvenstvo SMC in je navdušil ljubitelje mobilnih iger z vsega sveta.

Samsung je v okviru WCG od junija do oktobra organiziral zelo uspešna državna tekmovanja SMC v devetih državah po vsem svetu (v Koreji, ZDA, Indiji, Singapurju, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Rusiji ter na Kitajskem). Zaključno tekmovanje je potekalo v Kölnu.

Obiskovalci WCG so imeli priložnost na različne načine izkusiti najnovejši večpredstavni Samsungov mobilnik Innov8. Na razstavnem prostoru Samsunga jim je bil namenjen poseben igralno-tekmovalni prostor, poleg tega pa je Innov8 imel tudi svoj kiosk. Na prizorišču dogodka je stal tudi Samsungov tovornjak »Sensation truck«, kjer je bilo telefone mogoče tudi kupiti.

Samsung je priložnost izkoristil za predstavitev lastne igre Wise Star, ki jo je mogoče igrati na vseh Samsungovih mobilnih napravah, vključno s telefoni, ultralahkimi prenosniki in predvajalniki MP3.

Geesung Choi, predsednik Samsungovega oddelka telekomunikacij, je ob tem dejal: »Veseli me, da sem se lahko udeležil tega dogodka, saj gre za največje igralsko tekmovanje na svetu. Prepričan sem, da bo Innov8 v vlogi uradnega telefona iger najboljša izbira za večpredstavno zabavo. Samsung bo še naprej razvijal izjemne izdelke, ki bodo navduševali tako igralce iger kot tudi tehnične navdušence, ki od Samsungovih mobilnih naprav pričakujejo največ.«

Samsung Electronics je skoraj 20 let stalni pokrovitelj različnih športnih prireditev, vključno s svetovno priznanimi tekmovanji, kot je World Cyber Games, pri katerem sodeluje že od leta 2000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki