marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Samsung Innov8 zvezda zaključne prireditve World Cyber Games 2008

Deli z ostalimi

08.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je svoje zmogljive naprave in rešitve predstavil na zaključni prireditvi World Cyber Games (WCG) 2008 v Kölnu v Nemčiji. Letošnja prireditev je bila tudi gostiteljica prvega tekmovanja v mobilnih igrah, Samsung Mobile Challenge (SMC), ob tej priložnosti pa je Samsung predstavil idealne naprave za mobilno igranje.

Samsung Innov8, uradni telefon prireditve WCG 2008, je bil uporabljen za državno prvenstvo SMC in je navdušil ljubitelje mobilnih iger z vsega sveta.

Samsung je v okviru WCG od junija do oktobra organiziral zelo uspešna državna tekmovanja SMC v devetih državah po vsem svetu (v Koreji, ZDA, Indiji, Singapurju, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji, Rusiji ter na Kitajskem). Zaključno tekmovanje je potekalo v Kölnu.

Obiskovalci WCG so imeli priložnost na različne načine izkusiti najnovejši večpredstavni Samsungov mobilnik Innov8. Na razstavnem prostoru Samsunga jim je bil namenjen poseben igralno-tekmovalni prostor, poleg tega pa je Innov8 imel tudi svoj kiosk. Na prizorišču dogodka je stal tudi Samsungov tovornjak »Sensation truck«, kjer je bilo telefone mogoče tudi kupiti.

Samsung je priložnost izkoristil za predstavitev lastne igre Wise Star, ki jo je mogoče igrati na vseh Samsungovih mobilnih napravah, vključno s telefoni, ultralahkimi prenosniki in predvajalniki MP3.

Geesung Choi, predsednik Samsungovega oddelka telekomunikacij, je ob tem dejal: »Veseli me, da sem se lahko udeležil tega dogodka, saj gre za največje igralsko tekmovanje na svetu. Prepričan sem, da bo Innov8 v vlogi uradnega telefona iger najboljša izbira za večpredstavno zabavo. Samsung bo še naprej razvijal izjemne izdelke, ki bodo navduševali tako igralce iger kot tudi tehnične navdušence, ki od Samsungovih mobilnih naprav pričakujejo največ.«

Samsung Electronics je skoraj 20 let stalni pokrovitelj različnih športnih prireditev, vključno s svetovno priznanimi tekmovanji, kot je World Cyber Games, pri katerem sodeluje že od leta 2000.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki