marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Samsung Galaxy S7 edge Blue Coral v naslednjih dneh tudi v Sloveniji

Deli z ostalimi

16.01.2017
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics bo v naslednjih dneh predstavil težko pričakovano šesto barvno različico Galaxy S7 edge – koralno modro, ki bo na voljo tudi slovenskim uporabnikom.

Galaxy S7 edge Blue Coral sledi najnovejšim smernicam barv, ki so manj intenzivne in bolj umirjene. Edinstveni odtenek koralno modre barve, ki svoj navdih išče v naravi, ustvarja svetlikajoč se pridih kot da bi bil osvetljen z notranje strani stekla telefona. Novo barvno različico čudovito zaokrožuje tudi zlati rob na kovinskem okvirju telefona, ki ustvarja kombinacijo dveh tonov, ki hkrati pomirjata in tako delujeta nadvse prefinjeno.

Galaxy S7 edge, ki upravičeno brani naziv najbolje prodajani telefon, odlikuje eleganca v oblikovanju, ki se ponaša z edinstvenim ekranom z zaslonom na robu in vrhunska tehnologija, ki dviguje standard uporabniške izkušnje:

• Tokrat prvič kot del katerega koli pametnega telefona, Galaxy S7 edge Blue Coral odlikuje Dual Pixel kamera, ki omogoča svetlejše in ostrejše barve, ne glede na vremenske pogoje.
• IP68 odpornost na vodo in prah, kar zagotavlja zoperstavljanje dežju, potu, pesku in prahu.
• Dolgo obstojna baterija uporabnikom omogoča dolgoročnejšo povezanost, medtem ko hitro polnjenje prinaša še hitrejšo uporabo po polnjenju.
• Funkcija Vedno na voljo uporabnikom omogoča pregled obvestil brez preklopa telefona, kar se odraža pri varčevanju s časom in baterijo.
• microSD podpira tudi to 256GB spomina, kar uporabnikom zagotavlja brezskrbno shranjevanje vsebin.

Poleg težko pričakovane barvne različice v koralno modri barvi, so v Sloveniji že na voljo Galaxy S7 edge v črni, zlati in beli barvi.

Galaxy S7 edge Blue Coral bo pri slovenskih operaterjih na voljo v naslednjih dneh (predvidoma v sredini januarja).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki