marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Spontani samovžig mobilnih telefonov X1

Deli z ostalimi

06.04.2006
Objavil: Aljoša Cankar

Operater O2 se je zaradi poročil o pretiranem segrevanju aparatov med polnjenjem baterije, odločil za umik telefonov lastne znamke, poimenovanih X1.

Zaradi teh težav je bil operater primoran zakupiti precej oglasnega prostora v dnevnih časopisih, saj je moral uporabnike pravočasno posvariti. Nevarni telefon namreč uporablja kar 140.000 naročnikov.

Lastnikom nevarnih telefonov O2 v zameno že dostavlja naprednejši model X2i, pri katerem težav s pregrevanjem ni. Seveda želijo vsem prizadetim strankam nov aparat dostaviti kar se le da hitro, do težav pa lahko pride, če bi se postopek zamenjave pri katerem od uporabnikov zavlekel in trajal več kot zgolj nekaj dni. Za take zamude pri O2 ne predvidevajo nikakršnih odškodnin za uporabnike, se pa, po besedah oddelka za odnose z javnostmi, "trudijo dostaviti nove mobilnike vsem prizadetim v najkrajšem možnem času".

Glede na to, da je od 27. marca naprej v veljavi popolna zapora za vse klice z aparatov X1, upajmo, da zgornje besede držijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki