marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaPo spletnih napadih brez sledi o napadalcih
22.03.2019

Pred odločevalci na področju informacijske tehnologije je izziv, kako zavarovati svojo organizacijo pred spletnimi napadi. Ob tem se soočajo s čedalje bolj zapleteno informacijsko infrastrukturo na eni strani in nenehnim razvojem groženj na drugi. Več kot polovica podjetji v Evropi (54 %) je v zadnjih 24 mesecih doživela vsaj en spletni napad, ki se je odrazil v motnji poslovanja.

TelekomTelekom predstavil pakete z imenom Naj in NEO
21.03.2019

Telekom Slovenije je poenostavil ponudbo mobilnih in fiksnih naročniških paketov. Uporabnikom so odslej v najbolje ocenjenem slovenskem mobilnem omrežju na voljo mobilni paketi z imenom Naj, fiksni paketi s celostno ponudbo za dom pa z imenom NEO.

slikaAli tudi Google razmišlja o prepogljivem mobilniku?
20.03.2019

Nedolgo nazaj se je zdelo, da bo Samsung vodilni na trgu prepogljivih mobilnikov, nato pa je na letošnjem mobilnem kongresu iznenada svoj izdelek pokazal še Huawei. Kmalu zatem smo od praktično vseh večjih proizvajalcev dobili informacijo, da bodo v prihodnje izdelali svoj prepogljiv mobilnik.

slikaPrva finančna storitev preko aplikacije Viber v Sloveniji
19.03.2019

Addiko Chat Banking je inovativna in prva slovenska finančna storitev, ki deluje preko aplikacije Viber, ene najbolj priljubljenih platform za komunikacijo na svetu. 'Addiko Chat Banking' uporabnikom ne omogoča zgolj neposredne komunikacije z banko, temveč tudi napredne, preproste in jasne storitve plačevanja.

slikaV 2019 prihajajo telefoni s 64 MP in 100 MP kamerami
18.03.2019

Judd Heape iz Qualcomma je v nedavnem intervjuju razkril, da bodo telefoni s 64MP in celo 100MP kamerami verjetno prišli že v letošnjem letu, čeprav to ni smer, kateri želijo pri podjetju slediti.

članki

Richard Yu v odprtem pismu napovedal Huaweijeve prioritete

Deli z ostalimi

09.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Huawei je bil v preteklem letu večkrat omenjen tako iz pozitivne, kot tudi negativne strani. Medtem ko so na segmentu pametnih mobilnikov dodobra prevetrili in zavzeli trg, pa so imeli na mrežnem kar nekaj težav.

Richard Yu, predsednik Huaweija je zaradi vseh razlogov napisal odprto pismo, kjer je navedel prioritete in načrte za naslednja leta. Dodatno je v pismu razkril, da so uspeli v letu 2018 razposlati 200 milijonov pametnih mobilnikov, kar jih uvršča na drugo mesto med proizvajalci.

Yu je še razkril, da so poleg pametnih mobilnikov razposlali še dodatnih 100 milijonov naprav, med katere spadajo računalniki, tablice, nosljive naprave ipd. S tem so postali tudi tretji proizvajalec tablic, takoj za Applom in Samsungom.

V letu 2019 želijo pri Huaweiju obdržati zaupanje kupcev, z vlaganjem v raziskave in razvoj, umetno inteligenco in 5G omrežja pa želijo ponuditi odgovor za vsako potrošniško zahtevo. Yu je še dodal, da pri podjetju verjamejo v umetno inteligenco in da želijo z njeno pomočjo pomagati tudi gluhim otrokom.

Dodatno je Yu v pismu tudi pojasnil zadnje novice o težavah na mrežnem delu. Zapisal je, da podjetje upošteva najstrožje zahteve varovanja zasebnosti na svetu in da prispeva k sodelovanju in kolektivnemu uspehu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki