marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Richard Yu v odprtem pismu napovedal Huaweijeve prioritete

Deli z ostalimi

09.01.2019
Objavil: Dare Gliha

Huawei je bil v preteklem letu večkrat omenjen tako iz pozitivne, kot tudi negativne strani. Medtem ko so na segmentu pametnih mobilnikov dodobra prevetrili in zavzeli trg, pa so imeli na mrežnem kar nekaj težav.

Richard Yu, predsednik Huaweija je zaradi vseh razlogov napisal odprto pismo, kjer je navedel prioritete in načrte za naslednja leta. Dodatno je v pismu razkril, da so uspeli v letu 2018 razposlati 200 milijonov pametnih mobilnikov, kar jih uvršča na drugo mesto med proizvajalci.

Yu je še razkril, da so poleg pametnih mobilnikov razposlali še dodatnih 100 milijonov naprav, med katere spadajo računalniki, tablice, nosljive naprave ipd. S tem so postali tudi tretji proizvajalec tablic, takoj za Applom in Samsungom.

V letu 2019 želijo pri Huaweiju obdržati zaupanje kupcev, z vlaganjem v raziskave in razvoj, umetno inteligenco in 5G omrežja pa želijo ponuditi odgovor za vsako potrošniško zahtevo. Yu je še dodal, da pri podjetju verjamejo v umetno inteligenco in da želijo z njeno pomočjo pomagati tudi gluhim otrokom.

Dodatno je Yu v pismu tudi pojasnil zadnje novice o težavah na mrežnem delu. Zapisal je, da podjetje upošteva najstrožje zahteve varovanja zasebnosti na svetu in da prispeva k sodelovanju in kolektivnemu uspehu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki