marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Mobitel - prvi intervju z uporabo videotelefonije

Deli z ostalimi

19.02.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelovi uporabniki si lahko ogledajo prvi intervju, ki je v celoti opravljen s pomočjo videotelefonije. Lado Bizovičar je v njem za Mobitelov portal Planet na sebi lasten, domiseln način, predstavil zakulisje oddaje Tistega lepega popoldneva.

Mobitelovi uporabniki si lahko ogledajo prvi intervju, ki je bil v celoti opravljen s pomočjo storitve videotelefonija. V njem nastopa Lado Bizovičar, ki na svojstven način predstavlja zakulisje oddaje Tistega lepega popoldneva. V intervjuju je na ogled marsikaj, kar ostaja skrito televizijskim kameram. V intervjuju sodelujejo tudi številne druge znane osebe.

Mobitelovi uporabniki si video intervju ogledajo na mobilnem Planetu v vsebinskih sklopih Novo in Prosti čas. Za hitri dostop do vsebine lahko pošljejo SMS s ključno besedo P LADO na številko 1919. Tretja možnost pa je obisk mobilnega Video bloga. Ogled slednjega je v Mobitelovem omrežju brezplačen, uporabniki pa ga obiščejo z videoklicem na številko 187 187. Poleg intervjuja z Ladom Bizovičarjem so na Mobitelovem portalu Planet objavljeni tudi blogi drugih estradnih zvezd in mnogih uporabnikov, ki soustvarjajo prvi mobilni slovenski videoblog.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki