marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

S SiOL BOX-om od jeseni dalje nova generacija televizije


07.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

V petek, 3.9.2010 dopoldan so predstavniki Telekoma Slovenije predstavili nov TV komunikator s številnimi naprednimi novostmi in funkcionalnostmi po imenu SiOL BOX ter za medije premierno odprli osrednjo promocijsko orodje SiOL BOX-a, interaktivno kocko SiOL BOX LIVE.

Zvečer pa so si najnaprednejšo tehnološko kocko ogledali številni obiskovalci in estradniki, ki so se udeležili otvoritvenega spektakla z nepozabnim laserskim šovom, futurističnimi plesnimi točkami, nastopom beat boxarjev, XOBija in newyorške dive z nepozabnim vokalom, Barbare Tucker.

SiOL BOX je nov TV komunikator, ki je od septembra dalje na voljo v SiOL-ovi prodajni ponudbi. Omogoča združevanje televizije z mobilnimi in spletnimi storitvami ter gledanje televizije spreminja v aktivnost, ki uporabnikom daje možnost izmenjave vsebin in jih združuje.

Član uprave za prodajo in marketing Telekoma Slovenije, Marko Boštjančič, je povedal, da z novim TV komunikatorjem SiOL ne skriva ambicij, da želi spremeniti uporabniški pogled na celovite domače komunikacije: »SiOL BOX uteleša koncept nove generacije televizije, ki jo poznamo tudi pod nazivom družbena televizija, saj s tem prinaša napredne novosti ter številne funkcionalnosti, ki nas še naprej uvrščajo med vodilne ponudnike storitev IPTV v svetu.«

Da bi potencialnim uporabnikom kar najbolje predstavili številne funkcije SiOL BOX-a kot so snemalnik, časovni zamik, pregleden in enostaven TV spored, ki omogoča uporabo opomnika, možnost spremljanja SiOL.net portala, vremena v svetu ter spremljanja novic, je Telekom Slovenije v sklopu jesenske akcije zasnoval najnaprednejšo tehnološko kocko, SiOL BOX LIVE, ki bo v mesecu septembru popestrila dogajanje v središču Ljubljane in Maribora.

»Vsi potencialni kupci lahko SiOL BOX iz prve roke preizkusijo v interaktivni kocki SiOL BOX LIVE. Poleg testiranja produkta pa bomo v mesecu septembru v njej prirejali številne brezplačne glasbene, filmske, športne in druge avdio-vizualne spektakle; njihovo izvedbo omogoča najnaprednejša tehnološka konstrukcija,« je o namembnosti SiOL BOX LIVE povedal mag. Simon Furlan, direktor sektorja za marketing pri Telekomu Slovenije.

XOBi in Barbara Tucker s svojim nastopom navdušila na koncertnem odru SiOL BOX LIVE!

V petek zvečer je SiOL BOX LIVE doživel spektakularno odprtje. Ko je interaktivna kocka pred občinstvom spremenila svojo oblika in postala oder, je na njega naprej stopila mednarodno priznana skupina umetnikov in plesalcev ANTA AGNI, ki so v svojem plesu uporabljali elemente ognja in UV šova. Za njimi so v BOX-u beat boxali Žiga, Murat in zabavna maskota XOBi, redni spremljevalec vseh aktivnosti kampanje in poosebitev SiOL BOX zabave. Osrednja glasbena točka večera, newyorška diva house glasbe Barbara Tucker, je na oder stopila zadnja. S svojim izjemnim vokalom, karizmatičnostjo in neusahljivo energijo je razgrela številno množico, ki si je prišla na Prešernov trg ogledat njen nastop.

Otvoritveni spektakel zgolj pričetek zabave v SiOL BOX LIVE
Zabava v SiOL BOX-u pa se je z otvoritvenim spektaklom šele pričela. Danes ob 10. uri bo SiOL BOX LIVE namenjen najmlajšim – otroci si bodo lahko ogledali risanke, XOBi pa jih bo naučil čisto pravi XOBi ples. Zvečer ob 20. uri bo na SiOL BOX LIVE prenos košarkarske tekme Španija : Grčija z živim komentarjem in gosti, v nedeljo ob 17. uri pa sledi prenos košarkarske tekme Slovenija : Avstralija. SiOL BOX LIVE bo na Prešernovem trgu do 13. septembra, od 17. pa vse do 28. septembra pa bo SiOL skrbel za zabavo na Trgu Svobode v Mariboru.

Več informacij o produktu SiOL BOX in drugih aktivnostih v okviru jesenske kampanje na spletnem mestu box.siol.net.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki