marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Povezani pri Mobitelu


12.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je v ponedeljek, 12. maja 2008, predstavila prenovljeno naročniško ponudbo. Trije novi naročniški paketi, ki jih druži ime Povezani, v mesečno naročnino že vključujejo določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenos podatkov GPRS/UMTS.

Uporabnikom pa bo še posebej dobrodošla možnost prenosa neporabljenih količin iz tekočega v naslednji mesec, ki jo Mobitel ponuja kot prvi operater na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij.

Družba Mobitel je v ponedeljek, 12. maja 2008, predstavila novo, cenovno ugodno naročniško ponudbo, sedaj obogateno s tremi novimi naročniškimi paketi, s katerimi so uporabniki še bolj povezani s svojimi najbližjimi. Paketi Povezani 11, Povezani 33 ter Povezani 55 namreč uvajajo dve pomembni novosti: določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov GPRS/UMTS so že vključene v mesečno naročnino, hkrati pa se naročnikom novih paketov, ki vključenih količin v tekočem mesecu ne porabijo v celoti, le-te prenesejo v naslednji mesec. Vključene količine pogovorov veljajo tako za govorne kot tudi za video klice.

Paket Povezani 11 z mesečno naročnino 11 ? omogoča 111 minut klicev v Mobitelovem omrežju ter 11 sporočil SMS in 11 sporočil MMS.

S paketom Povezani 33 imajo uporabniki ob mesečni naročnini 33 ? na voljo 333 minut klicev v Mobitelovem omrežju, 33 minut klicev v druga mobilna in 33 minut v stacionarna omrežja. Paket hkrati vključuje še po 33 sporočil SMS in MMS skupaj z 1 GB podatkov.

Naročniki paketa Povezani 55 z mesečno naročnino 55 ? lahko izkoristijo kar 1.000 minut pogovorov v Mobitelovem omrežju ter po 100 minut klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja, pošljejo 55 sporočil SMS, 55 sporočil MMS ter prenesejo za 5 GB podatkov.

Novi paketi uporabnikom nudijo nadvse dobrodošlo možnost prenosa neporabljene količine tekočega meseca v naslednji mesec. Neporabljene količine klicev, sporočil SMS/MMS in prenosa podatkov lahko uporabniki spremljajo na mobilnem Planetu v sklopu Moj mobitel ali prek spletnega Monitorja, pri čemer sta dostop do mobilnega Planeta in brskanje po njem v Sloveniji brezplačna. Če pa naročnik porabi vključene količine, vse nadaljnje plača po veljavnem ceniku za posamezni paket.

Za naročniško razmerje paketov Povezani 11, 33 ali 55 se lahko odločijo fizične in pravne osebe, omenjeni paketi pa so lahko tudi nosilna razmerja za Družinske bonuse. V tem primeru naročniki pri mesečni naročnini uživajo še popust na število družinskih bonusov.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom prek brezplačne številke 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki