marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Povezani pri Mobitelu

Deli z ostalimi
Mobitel

12.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je v ponedeljek, 12. maja 2008, predstavila prenovljeno naročniško ponudbo. Trije novi naročniški paketi, ki jih druži ime Povezani, v mesečno naročnino že vključujejo določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenos podatkov GPRS/UMTS.

Uporabnikom pa bo še posebej dobrodošla možnost prenosa neporabljenih količin iz tekočega v naslednji mesec, ki jo Mobitel ponuja kot prvi operater na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij.

Družba Mobitel je v ponedeljek, 12. maja 2008, predstavila novo, cenovno ugodno naročniško ponudbo, sedaj obogateno s tremi novimi naročniškimi paketi, s katerimi so uporabniki še bolj povezani s svojimi najbližjimi. Paketi Povezani 11, Povezani 33 ter Povezani 55 namreč uvajajo dve pomembni novosti: določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov GPRS/UMTS so že vključene v mesečno naročnino, hkrati pa se naročnikom novih paketov, ki vključenih količin v tekočem mesecu ne porabijo v celoti, le-te prenesejo v naslednji mesec. Vključene količine pogovorov veljajo tako za govorne kot tudi za video klice.

Paket Povezani 11 z mesečno naročnino 11 ? omogoča 111 minut klicev v Mobitelovem omrežju ter 11 sporočil SMS in 11 sporočil MMS.

S paketom Povezani 33 imajo uporabniki ob mesečni naročnini 33 ? na voljo 333 minut klicev v Mobitelovem omrežju, 33 minut klicev v druga mobilna in 33 minut v stacionarna omrežja. Paket hkrati vključuje še po 33 sporočil SMS in MMS skupaj z 1 GB podatkov.

Naročniki paketa Povezani 55 z mesečno naročnino 55 ? lahko izkoristijo kar 1.000 minut pogovorov v Mobitelovem omrežju ter po 100 minut klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja, pošljejo 55 sporočil SMS, 55 sporočil MMS ter prenesejo za 5 GB podatkov.

Novi paketi uporabnikom nudijo nadvse dobrodošlo možnost prenosa neporabljene količine tekočega meseca v naslednji mesec. Neporabljene količine klicev, sporočil SMS/MMS in prenosa podatkov lahko uporabniki spremljajo na mobilnem Planetu v sklopu Moj mobitel ali prek spletnega Monitorja, pri čemer sta dostop do mobilnega Planeta in brskanje po njem v Sloveniji brezplačna. Če pa naročnik porabi vključene količine, vse nadaljnje plača po veljavnem ceniku za posamezni paket.

Za naročniško razmerje paketov Povezani 11, 33 ali 55 se lahko odločijo fizične in pravne osebe, omenjeni paketi pa so lahko tudi nosilna razmerja za Družinske bonuse. V tem primeru naročniki pri mesečni naročnini uživajo še popust na število družinskih bonusov.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom prek brezplačne številke 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki