marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Povezani pri Mobitelu

Deli z ostalimi
Mobitel

12.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je v ponedeljek, 12. maja 2008, predstavila prenovljeno naročniško ponudbo. Trije novi naročniški paketi, ki jih druži ime Povezani, v mesečno naročnino že vključujejo določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenos podatkov GPRS/UMTS.

Uporabnikom pa bo še posebej dobrodošla možnost prenosa neporabljenih količin iz tekočega v naslednji mesec, ki jo Mobitel ponuja kot prvi operater na slovenskem trgu mobilnih telekomunikacij.

Družba Mobitel je v ponedeljek, 12. maja 2008, predstavila novo, cenovno ugodno naročniško ponudbo, sedaj obogateno s tremi novimi naročniškimi paketi, s katerimi so uporabniki še bolj povezani s svojimi najbližjimi. Paketi Povezani 11, Povezani 33 ter Povezani 55 namreč uvajajo dve pomembni novosti: določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov GPRS/UMTS so že vključene v mesečno naročnino, hkrati pa se naročnikom novih paketov, ki vključenih količin v tekočem mesecu ne porabijo v celoti, le-te prenesejo v naslednji mesec. Vključene količine pogovorov veljajo tako za govorne kot tudi za video klice.

Paket Povezani 11 z mesečno naročnino 11 ? omogoča 111 minut klicev v Mobitelovem omrežju ter 11 sporočil SMS in 11 sporočil MMS.

S paketom Povezani 33 imajo uporabniki ob mesečni naročnini 33 ? na voljo 333 minut klicev v Mobitelovem omrežju, 33 minut klicev v druga mobilna in 33 minut v stacionarna omrežja. Paket hkrati vključuje še po 33 sporočil SMS in MMS skupaj z 1 GB podatkov.

Naročniki paketa Povezani 55 z mesečno naročnino 55 ? lahko izkoristijo kar 1.000 minut pogovorov v Mobitelovem omrežju ter po 100 minut klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja, pošljejo 55 sporočil SMS, 55 sporočil MMS ter prenesejo za 5 GB podatkov.

Novi paketi uporabnikom nudijo nadvse dobrodošlo možnost prenosa neporabljene količine tekočega meseca v naslednji mesec. Neporabljene količine klicev, sporočil SMS/MMS in prenosa podatkov lahko uporabniki spremljajo na mobilnem Planetu v sklopu Moj mobitel ali prek spletnega Monitorja, pri čemer sta dostop do mobilnega Planeta in brskanje po njem v Sloveniji brezplačna. Če pa naročnik porabi vključene količine, vse nadaljnje plača po veljavnem ceniku za posamezni paket.

Za naročniško razmerje paketov Povezani 11, 33 ali 55 se lahko odločijo fizične in pravne osebe, omenjeni paketi pa so lahko tudi nosilna razmerja za Družinske bonuse. V tem primeru naročniki pri mesečni naročnini uživajo še popust na število družinskih bonusov.

Podrobne informacije o Mobitelovi ponudbi so na voljo na spletnem mestu www.mobitel.si, v Mobitelovih centrih in v Centru za pomoč naročnikom prek brezplačne številke 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki