marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Portali z mobilno vsebino zavajajo kupce

Deli z ostalimi

30.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Kar osem od desetih spletnih strani, ki ponujajo mobilne melodije in ozadja uporabnike zavaja in jim poleg prodaje računa tudi neoglaševane stroške ali celo naročnino na svoje storitve.

To novico je sporočila evropska komisarka za potrošništvo, Meglena Kuneva, ki je še povedala, da je tako prikrivanje stroškov do uporabnikov pravzaprav prevara. Sporočila je še, da bo lokalnim oblastem naročila, naj proti takim podjetjem ali posameznikom sprožijo ustrezne ukrepe.

Mobilne melodije so ponavadi usmerjene na mladostnike, njihova prodaja pa znaša skorajda tretjino celotne prodaje mobilnih vsebin v Evropi, lansko leto je tako prihodek od prodaje znašal kar 691 milijonov evrov.

Evropska komisija je preverila okoli 500 spletnih strani in odkrila, da kar 80 odstotkov le-teh krši pravila oglaševanja. »Da boste prepričani kaj kupujete, vam svetujemo, da preberete drobni tisk in se tako prepričate, da ne kupujete več, kot ste želeli,« je na koncu še posvarila Kuneva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki