marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Popolna simetrija v obliki Galaxy Note8


07.09.2017
Objavil: Thomas Bergant

Predstavniki družbe Samsung Electronics so včeraj na srečanju s slovenskimi mediji predstavili največji Galaxy Note doslej – pametni telefon Galaxy Note8, ki je Ustvarjen za več.

Inovativna oblika Galaxy Note8 se skriva v 160,5-milimetrskem brezkončnem zaslonu, kar omogoča več prostora za uporabo S Pen pisala. Galaxy Note8 se udobno prilega dlani, saj je zaradi simetrične ukrivljenosti in razmerja stranic 18,5:9 ohišje ožje.

»Galaxy Note8 je zasnovan na bogati dediščini Galaxy, ki z zbirko edinstvenih funkcij in zmogljivosti, redefinirajo mobilno izkušnjo. Naši uporabniki so naš navdih in za njih smo predstavili tudi novi Note8. Po podatkih raziskave1 podjetja Samsung 85 odstotkov vprašanih pravi, da so ponosni, da lahko svoj Note pokažejo in ga priporočajo prijateljem, in 75 odstotkov vprašanih meni, da je to najboljši telefon, ki so ga kadarkoli imeli. In to je tisto, kar nedvomno daje zagon za naprej,« je ob predstavitvi novega Galaxy Note8 dejal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija, in dodal: »Vesel sem, da smo tudi z Galaxy Note8 v Sloveniji dobili možnost, da našim uporabnikom omogočimo, da si v času prednaročil pri sodelujočih partnerjih (Telekom Slovenije, A1, Telemach, T2, Big Bang in Harvey Norman) zagotovijo svoj Galaxy Note8 ter v paketu dobijo tudi Samsung DeX

Galaxy Note8 bo v Sloveniji bo na voljo v dveh barvah – črna in zlata. Priporočena maloprodajna cena je 999,00 EUR.

Uživajte v popolni simetriji
Galaxy Note8 zagotavlja preprosto in enostavno uporabo. Čudovito ukrivljena oblika in celovito ohišje nudita udoben oprijem in več prostora pri pisanju z S Pen pisalom. Bralnik prstnih odtisov je skoraj popolnoma poravnan s hrbtno stranjo, medtem ko je gumb Domov pod brezkončnim zaslonom in se prikaže šele, ko ga potrebujete.

Uporabniki Galaxy Note8, z možnostjo več oken, lahko uživajo v zagonu dveh aplikacij z enim samim dotikom, saj je razmerje stranic zaslona 18,5 : 9 namenjeno večopravilnosti. Nastavitve v Ustvari par aplikacij omogočajo odpiranje dveh aplikacij, ki ju uporabljate skupaj, hkrati z enim dotikom. Zato je poslušanje glasbe med cestno navigacijo ali branje ocene izdelkov med nakupovanjem doslej lažje.

S Pen pisalo, ki je več kot le pisalo
Izboljšano S Pen pisalo tokrat prinaša nov način komuniciranja, saj se sedaj lahko izrazite tudi drugače. Izrazite se z ročno napisanim sporočilom in narišite svoje smeške, ustvarite animirane GIF slike ali na fotografije z ročno pisavo pišite sporočila. Sporočanje v živo omogoča izražanje čustev in njihovo pošiljanje tistim, ki jih imate radi.

S Pen pisalo ima natančnejšo konico, izboljšano občutljivost pritiska1 in funkcije, ki uporabnikom omogočajo, da se izrazijo na načine, kot jih nobena druga pisala in pametni telefoni do sedaj niso omogočali.

Uporabniki Galaxy Note8 bodo opombe na telefonu odslej pisali brez odklepanja telefona,kar na izključenem zaslonu. Z Galaxy Note8 je funkcija Always on Display (zmeraj aktiven zaslon) še zmogljivejša. Beležka Screen off memo (sporočanje ob izključenem zaslonu in pin za Always On Display – zmeraj aktivni zaslon) omogoča, da pregledate do sto strani zapiskov, takoj, ko izvlečete S Pen pisalo iz naprave, pripnete zapiske na Always On Display in jih urejate neposredno na Always On Display prikazu.

Ujemite dogajanje tudi izven prizora
Galaxy Note8 z najzmogljivejšo kamero za pametne telefone postavlja nove standarde. Prvi telefon, ki je opremljen z dvema glavnima kamerama z 12 milijoni slikovnih pik z optično stabilizacijo slike (OIS) na širokokotnem in telefoto objektivu, zagotavlja jasne povečave oddaljenih motivov.

Galaxy Note8 s funkcijo sprotno ostrenje omogoča fotografiranje z različno globinsko ostrino, kar čudovito poudari izbrane motive. V načinu dvojni zajem pa obe glavni kameri posnameta dve fotografiji hkrati, ki ju obe lahko shranite: ena fotografija je posneta iz bližine s telefoto lečo in druga, s širokokotno, kjer se vidi celotno ozadje.

Medtem ko fotografirate s funkcijo sprotno ostrenje, funkcija dvojni zajem fotografira dogajanje izven izbranega prizora.

Galaxy Note8 zasnovan na dediščini Galaxy
Galaxy Note8 je zasnovan na bogati zbirki edinstvenih funkcij in zmogljivosti, ki skupaj redefinirajo mobilno izkušnjo:

• Odpornost na vodo in prah: Galaxy Note8 in S Pen pisalo sta odporna na vodo in prah (IP682). Pišete lahko celo po mokrem zaslonu.
• Hitro brezžično polnjenje: Galaxy Note8 podpira najnaprednejše zmogljivosti brezžičnega polnjenja, tako da nudi hitro in priročno polnjenje3, brez težav s kabli.
• Varnost: Galaxy Note8 nudi mnogo biometričnih možnosti preverjanja pristnosti, vključno z zaščito s prepoznavanjem šarenice in bralnikom prstnih odtisov. Samsung Knox4 zagotavlja varnostno zaščito na nivoju strojne in programske opreme ter skupaj s funkcijo varnostna mapa ohranja vaše osebne in poslovne podatke ločene.
• Izjemna zmogljivost: Galaxy Note8 odlikuje 6 GB delovnega spomina, 10-nm procesorjem in razširljivim pomnilnikom (do 256 GB).
• Inovativna mobilna izkušnja: Samsung DeX nudi izkušnjo namizja, ki ga poganja vaš telefon. Galaxy Note8 vključuje vmesnik Bixby5, pametnejši način za uporabo vašega telefona.

Zavezani k varnosti
Samsung še naprej podpira svojo zavezo, da bo industrijo vodil k varnosti baterij. Galaxy Note8 je bil pregledan po osemstopenjskem varnostnem pregledu baterije - najstrožjem pregledu v industriji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki