marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Koristne počitniške informacije na Vodafone live!

Deli z ostalimi
Si.mobil

15.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Uporabnikom portala Vodafone live! je letos ponovno na voljo sklop koristnih počitniških informacij. Na enem mestu bodo zbrane informacije o Hrvaški, povezane s poletjem, počitnicami, morjem in zabavo.

Si.mobil – Vodafone je za portal Vodafone live! pripravil nov sklop vsebin Utrip poletja. Utrip poletja bo dosegljiv od petka, 15. junija 2007, na vstopni strani ter pod povezavama Novo ter Zabava & Info. Zajemal bo informacije, povezane s poletjem, počitnicami, zabavo in dogodki.

Uporabnikom je na voljo sklop vsebin Hrvaška, ki vsebuje koristne podatke o vremenu in temperaturah morja, vozni red trajektov, informacije za pomorščake, stanje na cestah in mejnih prehodih, dogodkih ter splošne informacije o Hrvaški. Vremenske in prometne informacije bodo ažurno in vsakodnevno osveževali, tudi ob nedeljah in praznikih, ostale informacije pa bodo osveževali v primeru morebitnih sprememb.

Uporabniki bodo lahko tudi na dopustu prebirali svoje najljubše revije, kot so FHM, Eva, Lady, Smrklja, Stop, Avtofokus in druge. Čas si bodo lahko krajšali še s poletnimi igrami, melodijami, ozadji in ostalimi zabavnimi vsebinami. Vsi uporabniki, ki nameravajo potovati v tujino, bodo pod povezavo Klici v tujini lahko pregledali cene in informacije o mobilnih storitvah v tujini.

Pod rubriko Festivali in koncerti v Sloveniji bodo uporabniki lahko našli podrobne informacije o domačem dogajanju.

Študenti in dijaki bodo lahko na portalu Vodafone live! pod povezavo eŠtudentski Servis spremljali tudi aktualno ponudbo počitniškega dela in prostih delovnih mest. Vsi, ki pa se še niso odločili, kam se bodo letos odpravili na dopust, lahko spremljajo ponudbo agencije Odklop.com, ki ponuja široko paleto počitniških ponudb, od letalskih vozovnic do »Last minute« programov.

Uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko za pošiljanje počitniških pozdravov klasične razglednice zamenjajo z udobnejšo MMS razglednico. Fotografijo lahko posnamejo s svojim mobilnim telefonom, ji dodajo pozdrave in jo kot MMS pošljejo na številko 9333. Nato pa prek posebne povezave vpišejo še podatke o naslovniku. Razglednica bo prispela po navadni pošti in pričakala naslovnika v poštnem nabiralniku.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki