marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

članki

Koristne počitniške informacije na Vodafone live!

Deli z ostalimi
Si.mobil

15.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Uporabnikom portala Vodafone live! je letos ponovno na voljo sklop koristnih počitniških informacij. Na enem mestu bodo zbrane informacije o Hrvaški, povezane s poletjem, počitnicami, morjem in zabavo.

Si.mobil – Vodafone je za portal Vodafone live! pripravil nov sklop vsebin Utrip poletja. Utrip poletja bo dosegljiv od petka, 15. junija 2007, na vstopni strani ter pod povezavama Novo ter Zabava & Info. Zajemal bo informacije, povezane s poletjem, počitnicami, zabavo in dogodki.

Uporabnikom je na voljo sklop vsebin Hrvaška, ki vsebuje koristne podatke o vremenu in temperaturah morja, vozni red trajektov, informacije za pomorščake, stanje na cestah in mejnih prehodih, dogodkih ter splošne informacije o Hrvaški. Vremenske in prometne informacije bodo ažurno in vsakodnevno osveževali, tudi ob nedeljah in praznikih, ostale informacije pa bodo osveževali v primeru morebitnih sprememb.

Uporabniki bodo lahko tudi na dopustu prebirali svoje najljubše revije, kot so FHM, Eva, Lady, Smrklja, Stop, Avtofokus in druge. Čas si bodo lahko krajšali še s poletnimi igrami, melodijami, ozadji in ostalimi zabavnimi vsebinami. Vsi uporabniki, ki nameravajo potovati v tujino, bodo pod povezavo Klici v tujini lahko pregledali cene in informacije o mobilnih storitvah v tujini.

Pod rubriko Festivali in koncerti v Sloveniji bodo uporabniki lahko našli podrobne informacije o domačem dogajanju.

Študenti in dijaki bodo lahko na portalu Vodafone live! pod povezavo eŠtudentski Servis spremljali tudi aktualno ponudbo počitniškega dela in prostih delovnih mest. Vsi, ki pa se še niso odločili, kam se bodo letos odpravili na dopust, lahko spremljajo ponudbo agencije Odklop.com, ki ponuja široko paleto počitniških ponudb, od letalskih vozovnic do »Last minute« programov.

Uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko za pošiljanje počitniških pozdravov klasične razglednice zamenjajo z udobnejšo MMS razglednico. Fotografijo lahko posnamejo s svojim mobilnim telefonom, ji dodajo pozdrave in jo kot MMS pošljejo na številko 9333. Nato pa prek posebne povezave vpišejo še podatke o naslovniku. Razglednica bo prispela po navadni pošti in pričakala naslovnika v poštnem nabiralniku.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki