marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

PlayStation Vita ekskluzivno pri Si.mobilu

Deli z ostalimi

24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Družba Si.mobil je v svojo ponudbo vključila najnovejšo igralno konzolo PlayStation Vita, ki s svojo funkcionalnostjo omogoča nepozabno igričarsko izkušnjo ter povezavo v družabna omrežja na vsakem koraku. PlayStation Vita bo za vse Si.mobilove uporabnike ekskluzivno na voljo že od enega evra dalje.

Novo generacijo prenosnih konzol odlikuje 5-inčni OLED zaslon na dotik, 3G in Wi-Fi povezljivost, multi-touch sledilna ploščica na zadnji strani, GPS, predvsem pa je tako tehnično izpopolnjena, da zagotavlja odlično izkušnjo prenosnega igranja iger. Možnost povezave v internetno omrežje bo uporabnikom omogočala, da se bodo lahko prek brezžične Wi-Fi povezave ali 3G omrežja povezali z drugimi uporabniki konzole, tekmovali s prijatelji ali zgolj kupovali svoje najljubše igre. Uporabniki se bodo z igralno konzolo lahko povezali tudi v družabna omrežja, kot so Facebook, Twitter in Foursquare.

Si.mobil je za vse svoje obstoječe naročnike pripravil ponudbo, s katero bodo ob nakupu te revolucionarne igralne konzole deležni posebnih ugodnosti – občutno znižanih cen paketov Mobilni internet M in XL. Ob sočasni vezavi za 24 mesecev na izbrani paket Mobilni internet (M ali XL) ter opcijo Plus (15 €/mesec), bodo obstoječi naročniki za paket Mobilni internet M plačali 6,9 €/mesec (12 €/mesec), za paket Mobilni internet XL pa 12,9 €/mesec (18 €/mesec), ob tem pa bodo za PlayStation®Vita plačali le 1 €!

Si.mobil bo vsem uporabnikom ob nakupu oz. vezavi podaril še darilo – 4 GB pomnilniško kartico.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki