marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

PlayStation Vita ekskluzivno pri Si.mobilu

Deli z ostalimi

24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Družba Si.mobil je v svojo ponudbo vključila najnovejšo igralno konzolo PlayStation Vita, ki s svojo funkcionalnostjo omogoča nepozabno igričarsko izkušnjo ter povezavo v družabna omrežja na vsakem koraku. PlayStation Vita bo za vse Si.mobilove uporabnike ekskluzivno na voljo že od enega evra dalje.

Novo generacijo prenosnih konzol odlikuje 5-inčni OLED zaslon na dotik, 3G in Wi-Fi povezljivost, multi-touch sledilna ploščica na zadnji strani, GPS, predvsem pa je tako tehnično izpopolnjena, da zagotavlja odlično izkušnjo prenosnega igranja iger. Možnost povezave v internetno omrežje bo uporabnikom omogočala, da se bodo lahko prek brezžične Wi-Fi povezave ali 3G omrežja povezali z drugimi uporabniki konzole, tekmovali s prijatelji ali zgolj kupovali svoje najljubše igre. Uporabniki se bodo z igralno konzolo lahko povezali tudi v družabna omrežja, kot so Facebook, Twitter in Foursquare.

Si.mobil je za vse svoje obstoječe naročnike pripravil ponudbo, s katero bodo ob nakupu te revolucionarne igralne konzole deležni posebnih ugodnosti – občutno znižanih cen paketov Mobilni internet M in XL. Ob sočasni vezavi za 24 mesecev na izbrani paket Mobilni internet (M ali XL) ter opcijo Plus (15 €/mesec), bodo obstoječi naročniki za paket Mobilni internet M plačali 6,9 €/mesec (12 €/mesec), za paket Mobilni internet XL pa 12,9 €/mesec (18 €/mesec), ob tem pa bodo za PlayStation®Vita plačali le 1 €!

Si.mobil bo vsem uporabnikom ob nakupu oz. vezavi podaril še darilo – 4 GB pomnilniško kartico.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki