marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Pet novih držav pristopilo k srednjeevropski tržni enoti Sony Ericsson

Deli z ostalimi

15.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Andrea Gaal, generalna direktorica tržne enote Sony Ericsson Srednja Evropa, je sedaj odgovorna za pet dodatnih držav – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovo in Srbijo.

Andrea Gaal ima preko 20 let izkušenj v panogah telekomunikacije, večpredstavnosti in informacijske tehnologije. Po tem, ko je pod njenim vodstvom tržna enota Sony Ericsson CHAT (ki obsega Avstrijo in Švico) postala ena izmed najbolj uspešnih tržnih območij, se je Andrea Gaal oktobra 2009 preselila h kanadski podružnici Sony Ericsson Canada, kjer je prevzela odgovornosti generalne direktorice za regijo Amerike. Gaalova je nedavno prejela nagrado podjetja Sony Ericsson za izjemen individualni prispevek, ki jo je zaslužila zaradi najhitrejše rasti na področju dobičkonosnosti na svetu in za izjemno uspešno predstavitev telefona XperiaTM X10 v Kanadi. Po svojih uspehih v Severni Ameriki je oktobra 2010 postala direktorica tržne enote za Srednjo Evropo, ki je na začetku vključevala šest držav: Hrvaško, Madžarsko, Poljsko, Republiko Češko, Slovaško in Slovenijo. To tržno območje se je od takrat razširilo s pet dodatnimi državami – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovom in Srbijo.

Gaalova – ki slovi zaradi svojih profesionalnih izkušenj in medkulturnih kompetenc – je še posebej pozdravila novo kulturno okolje: »Tržna enota Srednja Evropa je razburljiva in kompleksna mešanica različnih stopenj tržne prisotnosti, razvitosti in potencialov. Biti direktorica območja s 85 milijoni prebivalcev je velik izziv in moj cilj je zagotoviti odločilno spodbudo za rast prodaje podjetja Sony Ericsson v Srednji Evropi. “Navdušena sem nad poslovnimi priložnostmi v Srednji Evropi za Sony Ericsson – še posebej zaradi nenehne rasti popularnosti platforme Android na enajstih trgih za katere smo odgovorni,”– je dejala Andrea Gaal, generalna direktorica za Srednjo Evropo pri podjetju Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki