marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Pet novih držav pristopilo k srednjeevropski tržni enoti Sony Ericsson

Deli z ostalimi

15.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Andrea Gaal, generalna direktorica tržne enote Sony Ericsson Srednja Evropa, je sedaj odgovorna za pet dodatnih držav – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovo in Srbijo.

Andrea Gaal ima preko 20 let izkušenj v panogah telekomunikacije, večpredstavnosti in informacijske tehnologije. Po tem, ko je pod njenim vodstvom tržna enota Sony Ericsson CHAT (ki obsega Avstrijo in Švico) postala ena izmed najbolj uspešnih tržnih območij, se je Andrea Gaal oktobra 2009 preselila h kanadski podružnici Sony Ericsson Canada, kjer je prevzela odgovornosti generalne direktorice za regijo Amerike. Gaalova je nedavno prejela nagrado podjetja Sony Ericsson za izjemen individualni prispevek, ki jo je zaslužila zaradi najhitrejše rasti na področju dobičkonosnosti na svetu in za izjemno uspešno predstavitev telefona XperiaTM X10 v Kanadi. Po svojih uspehih v Severni Ameriki je oktobra 2010 postala direktorica tržne enote za Srednjo Evropo, ki je na začetku vključevala šest držav: Hrvaško, Madžarsko, Poljsko, Republiko Češko, Slovaško in Slovenijo. To tržno območje se je od takrat razširilo s pet dodatnimi državami – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovom in Srbijo.

Gaalova – ki slovi zaradi svojih profesionalnih izkušenj in medkulturnih kompetenc – je še posebej pozdravila novo kulturno okolje: »Tržna enota Srednja Evropa je razburljiva in kompleksna mešanica različnih stopenj tržne prisotnosti, razvitosti in potencialov. Biti direktorica območja s 85 milijoni prebivalcev je velik izziv in moj cilj je zagotoviti odločilno spodbudo za rast prodaje podjetja Sony Ericsson v Srednji Evropi. “Navdušena sem nad poslovnimi priložnostmi v Srednji Evropi za Sony Ericsson – še posebej zaradi nenehne rasti popularnosti platforme Android na enajstih trgih za katere smo odgovorni,”– je dejala Andrea Gaal, generalna direktorica za Srednjo Evropo pri podjetju Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki