marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

slikaSe nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?
10.01.2020

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

slikaHTC še kar tone
08.01.2020

HTC je objavil finančne rezultate za leto 2019, ki pa so vse kaj kot vzpodbudni. Pokazalo se je namreč to, da se že nekaj časa šepeta, da podjetje tone vse globje. V letu 2019 so imeli tako zgolj 330 milijonov dolarjev prihodka, kar je skoraj 58 % padec glede na leto prej, ter 87 % glede na leto 2017.

članki

Plačevanje s PayPalom na mobilnem spletu

Deli z ostalimi

07.08.2007
Objavil: Marko Likar

Po aprilski predstavitvi storitev plačevanja z SMS sporočili, je sedaj PayPal razširil svojo ponudbo na področju mobilnega plačevanja. Predstavljena je bila storitev ''Mobile Checkout'', ki omogoča uporabnikom plačevanje storitev in blaga kar preko mobilnega spleta.

Uporabniški vmesnik je prilagojen za manjše prikazovalnike in uporabniku omogoča udobno opravljaje s svojimi nakupi. PayPal s takšnimi potezami dokazuje, da razmišlja o prihodnosti in si je že sedaj pripravil ugodno pozicijo za poslovanje v prihodnje. Kopica znanih podjetij se je že prijavila na Mobile Checkout storitev, od prodajalcev CD, DVD medijev do prodajalcev oblačil in raznoraznih vstopnic.

Kevin Dulsky, direktor PayPala je dejal: ''S hitro rastjo trga bo prodajalcem na svetovnem spletu težko najti primeren in varen način plačevanja za svoje stranke. Mobile Checkout omogoča prav to, poleg tega pa še lahko pritegne nove uporabnike in omogoča stalno prepoznavnost na trgu.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki