marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Plačevanje s PayPalom na mobilnem spletu

Deli z ostalimi

07.08.2007
Objavil: Marko Likar

Po aprilski predstavitvi storitev plačevanja z SMS sporočili, je sedaj PayPal razširil svojo ponudbo na področju mobilnega plačevanja. Predstavljena je bila storitev ''Mobile Checkout'', ki omogoča uporabnikom plačevanje storitev in blaga kar preko mobilnega spleta.

Uporabniški vmesnik je prilagojen za manjše prikazovalnike in uporabniku omogoča udobno opravljaje s svojimi nakupi. PayPal s takšnimi potezami dokazuje, da razmišlja o prihodnosti in si je že sedaj pripravil ugodno pozicijo za poslovanje v prihodnje. Kopica znanih podjetij se je že prijavila na Mobile Checkout storitev, od prodajalcev CD, DVD medijev do prodajalcev oblačil in raznoraznih vstopnic.

Kevin Dulsky, direktor PayPala je dejal: ''S hitro rastjo trga bo prodajalcem na svetovnem spletu težko najti primeren in varen način plačevanja za svoje stranke. Mobile Checkout omogoča prav to, poleg tega pa še lahko pritegne nove uporabnike in omogoča stalno prepoznavnost na trgu.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki