marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

Panasonic predstavil prototip 32 GB SDHC spominske kartice

Deli z ostalimi

21.01.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Panasonic je nedavno najavil razvoj 32 GB SDHC spominske kartice šestega hitrostnega razreda. Na kartico je mogoče shraniti do 8 ur video posnetkov visoke ločljivosti, predstavljena pa je bila na CES-u v Las Vegasu prejšnji teden.

Nova spominska kartica je idealna za shranjevanje video posnetkov visoke ločljivosti, po katerih se povpraševanje narašča s širitvijo SD kamer z možnostjo snemanja video posnetkov visoke ločljivosti. Na spominsko kartico s kapaciteto 32 GB bomo lahko shranili približno 8 ur HD video posnetkov z ločljivostjo 1440 × 1080i pikslov oziroma približno 5 ur in 20 minut full HD video posnetkov z ločljivostjo 1920 × 1080i. Najvišja hitrost prenosa podatkov bo znašala 20 MB/s, kar uporabnikom omogoča odlične karakteristike in snemanje v visoki ločljivosti.

Zahvaljujoč novi ideji pri označevanju, lahko na sprednjo in zadnjo stran kartice uporabniki napišejo tudi komentarje, tako da bodo vedno vedeli, kaj so na kartico posneli. Panasonic načrtuje to označevanje uvesti tudi na druge spominske kartice letos spomladi, ko bodo prenovili videz vseh svojih spominskih kartic.

Prihod Panasonicove 32 GB spominske kartice bo še bolj okrepil njihovo linijo Pro High Speed spominskih kartic s hitrostjo razreda 6, v kateri je že sedaj 5 tipov kartic: 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB in 16 GB.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki