marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

članki

Panasonic predstavil prototip 32 GB SDHC spominske kartice

Deli z ostalimi

21.01.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Panasonic je nedavno najavil razvoj 32 GB SDHC spominske kartice šestega hitrostnega razreda. Na kartico je mogoče shraniti do 8 ur video posnetkov visoke ločljivosti, predstavljena pa je bila na CES-u v Las Vegasu prejšnji teden.

Nova spominska kartica je idealna za shranjevanje video posnetkov visoke ločljivosti, po katerih se povpraševanje narašča s širitvijo SD kamer z možnostjo snemanja video posnetkov visoke ločljivosti. Na spominsko kartico s kapaciteto 32 GB bomo lahko shranili približno 8 ur HD video posnetkov z ločljivostjo 1440 × 1080i pikslov oziroma približno 5 ur in 20 minut full HD video posnetkov z ločljivostjo 1920 × 1080i. Najvišja hitrost prenosa podatkov bo znašala 20 MB/s, kar uporabnikom omogoča odlične karakteristike in snemanje v visoki ločljivosti.

Zahvaljujoč novi ideji pri označevanju, lahko na sprednjo in zadnjo stran kartice uporabniki napišejo tudi komentarje, tako da bodo vedno vedeli, kaj so na kartico posneli. Panasonic načrtuje to označevanje uvesti tudi na druge spominske kartice letos spomladi, ko bodo prenovili videz vseh svojih spominskih kartic.

Prihod Panasonicove 32 GB spominske kartice bo še bolj okrepil njihovo linijo Pro High Speed spominskih kartic s hitrostjo razreda 6, v kateri je že sedaj 5 tipov kartic: 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB in 16 GB.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki