marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Na CeBITu tudi osem podjetij iz Slovenije

Deli z ostalimi

15.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Od osmih slovenskih podjetij, ki se predstavljajo na največjem informacijsko komunikacijskem sejmu na svetu CeBIT 2007, sta dve podjetji članici Tehnološkega parka Ljubljana, Gama System d.o.o. in XLAB d.o.o

Z otvoritvenim dnem sejma si lahko obiskovalci ogledajo predstavitvene prostore osmih slovenskih podjetij: Gama System, XLAB, Iskratel, Iskra Sistemi, Globtel, IPS, Orfik in Tipro Keyboards. Kar polovica slovenske zasedbe na priznanem sejmu je povezana s Tehnološkim parkom Ljubljana. Iskratel in Iskra Sistemi sta ustanoviteljici Tehnološkega parka Ljubljana, podjetje Gama System je redni član, podjetje XLAB pa pridružen član Tehnološkega parka Ljubljana.

Gama System d.o.o. se na sejmu predstavlja s produktno linijo podpore obvladovanju dokumentacije, ki obsega tri produkte: sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs"; integracija dokumentnega sistema "Gama System® eDocs" z "IBM TotalStorage DR550" (za kar Gama System d.o.o. pridobil pravico uporabljati logotip "Ready for IBM Tivoli Software") ali oboje v kombinaciji z namensko, visoko performančno rešitvijo za arhiviranje elektronskih dokumentov, to je sistem za arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® E-Arhiv". V Hannovru bo podjetje predstavilo tudi dodatne programske pakete: Gama System® HRM Organizacija in kadri, Gama System® Poslovni partnerji, Gama System® Process Management, Gama System ISO 9001® Podpora sistemom vodenja (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), Gama System® Quality Reporting, Gama System® BI - Poslovna inteligenca. Nastop na CeBIT-u bo podjetje izkoristilo za globalizacijo poslovanja.

Podjetje XLAB d.o.o. bo obiskovalcem razstavišča premierno predstavilo rešitev za dostop do oddaljenega računalnika – ISL AlwaysOn. Omenjeni dodatek k ISL Light, preprost za uporabo in varen, bo na voljo za beta-testiranje od današnjega dne. ISL Light trenutno omogoča svetovalcu pomoč oddaljeni stranki, tako da ta pogleda na njeno računalniško namizje, prevzame nadzor nad tipkovnico in miško, vseskozi pa se svetovalec in stranka pogovarjata preko integrirane tekstovne, avdio (VoIP) in video komunikacije. ISL AlwaysOn ponuja še dodatno možnost in sicer, da svetovalec vzpostavi zaščiteno polno-funkcionalno sejo ISL Light brez strankine prisotnosti. Svetovalec bo med drugim pridobil večjo fleksibilnost pri dostopanju na strankin računalnik, lahko pa bo dostopal tudi na oddaljen strežnik. Pomembnejša novost rešitve ISL Light 3.0.3 je njena združljivost z MS Windows Visto, ki podpira tudi naslednje operacijske sisteme: Windows 95, 98, ME, 2000, NT in XP. V okviru kampanje ISL Light - CeBIT (od 15. do 21. marca) lahko obiskovalci spletnega mesta www.isllight.com pridobijo brezplačni 500-minutni PayPerUse Coupon.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki