marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Na CeBITu tudi osem podjetij iz Slovenije

Deli z ostalimi

15.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Od osmih slovenskih podjetij, ki se predstavljajo na največjem informacijsko komunikacijskem sejmu na svetu CeBIT 2007, sta dve podjetji članici Tehnološkega parka Ljubljana, Gama System d.o.o. in XLAB d.o.o

Z otvoritvenim dnem sejma si lahko obiskovalci ogledajo predstavitvene prostore osmih slovenskih podjetij: Gama System, XLAB, Iskratel, Iskra Sistemi, Globtel, IPS, Orfik in Tipro Keyboards. Kar polovica slovenske zasedbe na priznanem sejmu je povezana s Tehnološkim parkom Ljubljana. Iskratel in Iskra Sistemi sta ustanoviteljici Tehnološkega parka Ljubljana, podjetje Gama System je redni član, podjetje XLAB pa pridružen član Tehnološkega parka Ljubljana.

Gama System d.o.o. se na sejmu predstavlja s produktno linijo podpore obvladovanju dokumentacije, ki obsega tri produkte: sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs"; integracija dokumentnega sistema "Gama System® eDocs" z "IBM TotalStorage DR550" (za kar Gama System d.o.o. pridobil pravico uporabljati logotip "Ready for IBM Tivoli Software") ali oboje v kombinaciji z namensko, visoko performančno rešitvijo za arhiviranje elektronskih dokumentov, to je sistem za arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® E-Arhiv". V Hannovru bo podjetje predstavilo tudi dodatne programske pakete: Gama System® HRM Organizacija in kadri, Gama System® Poslovni partnerji, Gama System® Process Management, Gama System ISO 9001® Podpora sistemom vodenja (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), Gama System® Quality Reporting, Gama System® BI - Poslovna inteligenca. Nastop na CeBIT-u bo podjetje izkoristilo za globalizacijo poslovanja.

Podjetje XLAB d.o.o. bo obiskovalcem razstavišča premierno predstavilo rešitev za dostop do oddaljenega računalnika – ISL AlwaysOn. Omenjeni dodatek k ISL Light, preprost za uporabo in varen, bo na voljo za beta-testiranje od današnjega dne. ISL Light trenutno omogoča svetovalcu pomoč oddaljeni stranki, tako da ta pogleda na njeno računalniško namizje, prevzame nadzor nad tipkovnico in miško, vseskozi pa se svetovalec in stranka pogovarjata preko integrirane tekstovne, avdio (VoIP) in video komunikacije. ISL AlwaysOn ponuja še dodatno možnost in sicer, da svetovalec vzpostavi zaščiteno polno-funkcionalno sejo ISL Light brez strankine prisotnosti. Svetovalec bo med drugim pridobil večjo fleksibilnost pri dostopanju na strankin računalnik, lahko pa bo dostopal tudi na oddaljen strežnik. Pomembnejša novost rešitve ISL Light 3.0.3 je njena združljivost z MS Windows Visto, ki podpira tudi naslednje operacijske sisteme: Windows 95, 98, ME, 2000, NT in XP. V okviru kampanje ISL Light - CeBIT (od 15. do 21. marca) lahko obiskovalci spletnega mesta www.isllight.com pridobijo brezplačni 500-minutni PayPerUse Coupon.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki