marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Avdicija za novo oglaševalsko kampanjo

Deli z ostalimi

29.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone prvič v Sloveniji ponuja edinstveno priložnost vsem starejšim od 15 let, da se prijavijo na avdicijo za jesensko Orto Smart oglaševalsko kampanjo.

Sodelovanje v spletnem delu avdicije poteka preko spletne strani www.ortosmart.si, kjer bodoče zvezde prijavijo svoj video ali sliko, ki ju lahko posnamejo kar s svojim mobilnim telefonom. Rok za prijavo je 17. julij 2007.

Obiskovalci spletne strani www.ortosmart.si bodo glasovali za svoje priljubljene posnetke in najbolje ocenjeni bodo povabljeni na zaključno avdicijo, ki bo 26. julija v Areni Vodafone live!. Priznani DJ Sylvain bo poskrbel, da se bodo tekmovalci na avdiciji sprostili in zabavali. Takrat bo znano tudi, kdo bo postal Jackie, Frenki, Borči ali Šubidu bejba v novem Si.mobil - Vodafone TV oglasu. Vse sodelujoče na zaključni zabavi čaka nepozabna izkušnja pred in za kamerami, izbrani igralci v jesenskem spotu pa bodo izkusili sodelovanje s pravim režiserjem.

Podrobnejše informacije so zbrane na www.ortosmart.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki