marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Orange UK začel s HSDPA

Deli z ostalimi

20.02.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Orange UK je začel z HSDPA nadgradnjo v Veliki Britaniji, na njihovem obstoječem 3G omrežju, ki pokriva preko 90 % populacije. Orange 3G+ bo v začetku koncentriran na večje komercialne cone, kot je širši London in letališča. Storitve bodo tekom leta 2007 razširili v pet največjih mest v državi.

Stranke imajo široko izbiro 3G+ podprtih naprav in Business Everywhere kartic za mobilne pisarne, katere so pri Orange že na voljo. Te so: Sierra Wireless 850, trenutna Option 3G/EDGE kartica in Fujitsu Lifebook E: prenosni računalnik z integriranim 3G+. 3G+ podprte naprave vključujejo tudi mobilnika SPV M3100 in Motorazr maxx V6.

»Mobilni prenos je narejen tako, da poveča produktivnost naših strank, kjerkoli že delajo,« je dejal Neil Laider, podpredsednik Orangeovih poslovnih storitev. »3G+ omogoča hitrejši odzivni čas in oplemeniti aplikacije, pri katerih je potreben večji ali/in hitrejši prenos podatkov. Kot primer, 3 MB velika PowerPoint predstavitev vam bo navadno vzela zgolj 34 sekund časa, da jo prenesete preko Orange 3G+, kar je občutno manj kot 20 minut preko GPRS. Stranke, ki bodo imele 3G+ podprte kartice za mobilne pisarne bodo opazile prednosti 3G+. Orange je za prihodnost poskrbel, saj so vse njihove kartice za prenos podatkov pripravljene na 3G+.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki