marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Spletni brskalnik za aparate nižjega cenovnega razreda


17.03.2009
Objavil: Aleš Poljak

Glede na vse odmevne predstavitve novih in posodobljenih mobilnih telefonov na svetovni mobilni konferenci v Barceloni, se zdi novica, da bosta Vodafone in Opera ustvarila brskalnik za aparate nižjega cenovnega razreda majhna, a če gledamo, da bo nov brskalnik koristil veliko ljudem novica takoj dobi malo zagona.

Vodafone in Opera sta torej razvila brskalnik, ki je namenjen aparatom nižjega cenovnega razreda, celo mobilnikom z Javo. Brskalnik omogoča surfanje po katerih koli spletnih straneh, katere zna tudi do 90 odstotkov stisniti, kar omogoči hitro surfanje tudi v območjih, kjer je hitrost prenosa podatkov nizka. Brskalnik je uspešno prestal preizkusno obdobje v Egiptu, kjer si ga je preko 400.000 uporabnikov namestilo na svoj mobilni telefon.

''Sodelovanje Vodafonea in Opere bo omogočilo veliko ljudem po vsem svetu, da bodo lahko enostavno in hitro surfali s svojimi mobilnimi telefoni,'' je dejal direktor Opere Jon von Tetzchner.

Novi Operin mini brskalnik bo na voljo bodočim uporabnikom v Evropi, Srednjem Vzhodu, Aziji in Afriki. Prav tako bo brskalnik pred naložen na bodočih aparatih nižjega cenovnega razreda in ga bo možno naložiti prek interneta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki