marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond

Deli z ostalimi

18.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

Opera je najavila Opera Mobile 9.5 za novi HTC Touch Diamond. Posebej za HTC optimizirana verzija omogoča preprosto upravljanje z eno roko in enostavno navigacijo.

Ogledovanje in označevanje strani omogoča uporabniku hitro ogledovanje in preiskovanje strani, medtem ko Opera Zoom omogoča uporabniku globlji vpogled v stran in približanje vsebine, ki si jo želi pobližje ogledati. Z obračanjem naprave se avtomatično rotira tudi spletni iskalnik, iz portreta v panoramski pogled.

Opera Mobile 9.5 omogoča večjo večopravilnost saj ima izboljšano iskanje po zaznamkih.

Dodatna zelo uporabna orodja so še zmožnost shranjevanja strani za ogledovanje brez povezanosti v omrežje, shranjevanje obiskanih spletnih naslovov in upravljalnik gesel, ki poskrbi za čim prijetnejšo izkušnjo. Opera Mobile 9.5 še približa uporabnika družini ali prijateljem, saj omogoča preprosto shranjevanje slik iz spletnih foto albumov ali katerega koli drugega spletnega naslova, s prenosom preko MMS sporočil ali e-poštnega naslova.

Ostale lastnosti, ki jih bo vključevala Opera Mobile 9.5:
• Iskanje po zaznamkih
• Izboljšano pisanje
• Opcija portreta
• Kopiranje teksta
• Klicanje številke direktno iz spleta
• Zgodovina in zaznamki

»Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond bo uporabniku predstavila najbolj zmogljivi internetni brskalnik, ki je na voljo za mobilne telefone,« pravi Jon von Tetzchner, direktor podjetja Opera Software. »Opera se trudi dati mobilnemu spletnemu iskanju popolnoma nov obraz in izboljšano uporabniško izkušnjo. To je šele začetek,« še dodaja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki