marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond

Deli z ostalimi

18.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

Opera je najavila Opera Mobile 9.5 za novi HTC Touch Diamond. Posebej za HTC optimizirana verzija omogoča preprosto upravljanje z eno roko in enostavno navigacijo.

Ogledovanje in označevanje strani omogoča uporabniku hitro ogledovanje in preiskovanje strani, medtem ko Opera Zoom omogoča uporabniku globlji vpogled v stran in približanje vsebine, ki si jo želi pobližje ogledati. Z obračanjem naprave se avtomatično rotira tudi spletni iskalnik, iz portreta v panoramski pogled.

Opera Mobile 9.5 omogoča večjo večopravilnost saj ima izboljšano iskanje po zaznamkih.

Dodatna zelo uporabna orodja so še zmožnost shranjevanja strani za ogledovanje brez povezanosti v omrežje, shranjevanje obiskanih spletnih naslovov in upravljalnik gesel, ki poskrbi za čim prijetnejšo izkušnjo. Opera Mobile 9.5 še približa uporabnika družini ali prijateljem, saj omogoča preprosto shranjevanje slik iz spletnih foto albumov ali katerega koli drugega spletnega naslova, s prenosom preko MMS sporočil ali e-poštnega naslova.

Ostale lastnosti, ki jih bo vključevala Opera Mobile 9.5:
• Iskanje po zaznamkih
• Izboljšano pisanje
• Opcija portreta
• Kopiranje teksta
• Klicanje številke direktno iz spleta
• Zgodovina in zaznamki

»Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond bo uporabniku predstavila najbolj zmogljivi internetni brskalnik, ki je na voljo za mobilne telefone,« pravi Jon von Tetzchner, direktor podjetja Opera Software. »Opera se trudi dati mobilnemu spletnemu iskanju popolnoma nov obraz in izboljšano uporabniško izkušnjo. To je šele začetek,« še dodaja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki