marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

slikaProdanih že več kot 10 milijonov telefonov serije Huawei P30 v 85 dneh
08.07.2019

Do 20. junija je v rekordnih treh mesecih Huawei po vsem svetu prodal več kot 10 milijonov naprav serije P30. Mejnik je bil presežen 62 dni prej kot lani z napravami serije P20. Razveseljiv pa je tudi podatek, da je Huawei od začetka leta pa do 30. maja na trge poslal že 100 milijonov pametnih telefonov.

članki

MOGO Wireless najavil nov prenosni ojačevalec brezžičnega signala

Deli z ostalimi

28.01.2008
Objavil: Borut Groboljšek

MOGO Wireless je najavil svojo novo linijo osebnih ojačevalcev brezžičnih signalov. Uporabniki mobilnih telefonov, ki so doživljali frustracije zaradi slabega signala in številnih prekinjenih klicev, bodo znali ceniti do deset krat močnejši signal, ko bodo uporabljali MOGO-jevo prključi-in-govori rešitev.

Na voljo bodo tako rešitve za mala podjetja in/ali zasebno uporabo, ki bo delovala v navezi s prenosnikom, kot tudi izpeljanka za v avto z 12 V napajanjem. Kot dodatek bo na voljo tudi pretvornik iz 12 V na 110 V. Pretvornik bo na voljo kot dodatna oprema ali pa kot del paketa in bo mobilnim uporabnikom nudil izboljšano delovanje tudi v domačem okolju ali pisarni.

MOGO je kompatibilen z operaterji, ki delujejo na frekvencah 800 in 1900 MHz, deluje pa tudi z napravami, ki podpirajo bluetooth. MOGO Personal Mobile Cell Tower se enostavno namesti, saj se ga le vklopi v USB ali avtomobilsko vtičnico in črtice signala na mobilniku veselo poskočijo.
Glede na to, da deluje na frekvenčnem področju, ki se uporablja v ZDA, je rešitev zaenkrat na voljo le pri njih, na voljo pa je za 149 ameriških dolarjev.

Glavne funkcije:

  • enostavna priključi-in-govori rešitev
  • dodatna oprema, ki omogoča uporabo tako v avtu kot v domačem okolju
  • v večini primerov do 200% ojačan signal
  • brezžični sistem (ni potrebne nobene kabelske povezave do mobilnika)
  • zmanjšanje števila prekinjenih klicev
  • izboljšanje kvalitete zvoka
  • hkratno delovanje z večimi telefoni
  • prodajni komplet vsebuje vse kar potrebujete za uporabo

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki