marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

MOGO Wireless najavil nov prenosni ojačevalec brezžičnega signala

Deli z ostalimi

28.01.2008
Objavil: Borut Groboljšek

MOGO Wireless je najavil svojo novo linijo osebnih ojačevalcev brezžičnih signalov. Uporabniki mobilnih telefonov, ki so doživljali frustracije zaradi slabega signala in številnih prekinjenih klicev, bodo znali ceniti do deset krat močnejši signal, ko bodo uporabljali MOGO-jevo prključi-in-govori rešitev.

Na voljo bodo tako rešitve za mala podjetja in/ali zasebno uporabo, ki bo delovala v navezi s prenosnikom, kot tudi izpeljanka za v avto z 12 V napajanjem. Kot dodatek bo na voljo tudi pretvornik iz 12 V na 110 V. Pretvornik bo na voljo kot dodatna oprema ali pa kot del paketa in bo mobilnim uporabnikom nudil izboljšano delovanje tudi v domačem okolju ali pisarni.

MOGO je kompatibilen z operaterji, ki delujejo na frekvencah 800 in 1900 MHz, deluje pa tudi z napravami, ki podpirajo bluetooth. MOGO Personal Mobile Cell Tower se enostavno namesti, saj se ga le vklopi v USB ali avtomobilsko vtičnico in črtice signala na mobilniku veselo poskočijo.
Glede na to, da deluje na frekvenčnem področju, ki se uporablja v ZDA, je rešitev zaenkrat na voljo le pri njih, na voljo pa je za 149 ameriških dolarjev.

Glavne funkcije:

  • enostavna priključi-in-govori rešitev
  • dodatna oprema, ki omogoča uporabo tako v avtu kot v domačem okolju
  • v večini primerov do 200% ojačan signal
  • brezžični sistem (ni potrebne nobene kabelske povezave do mobilnika)
  • zmanjšanje števila prekinjenih klicev
  • izboljšanje kvalitete zvoka
  • hkratno delovanje z večimi telefoni
  • prodajni komplet vsebuje vse kar potrebujete za uporabo

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki