marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

slikaSe nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?
10.01.2020

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

slikaHTC še kar tone
08.01.2020

HTC je objavil finančne rezultate za leto 2019, ki pa so vse kaj kot vzpodbudni. Pokazalo se je namreč to, da se že nekaj časa šepeta, da podjetje tone vse globje. V letu 2019 so imeli tako zgolj 330 milijonov dolarjev prihodka, kar je skoraj 58 % padec glede na leto prej, ter 87 % glede na leto 2017.

članki

O2 Velika Britanija namerava ukiniti i-mode storitve

Deli z ostalimi

02.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

O2 Velika Britanija poroča, da so pripravljeni opustiti podporo i-mode mobilnim internetnim storitvam v sledečih tednih. Časopis iz Velike Britanije, The Guardian poroča, da bo družba prenehala s prodajo i-mode podprtih mobilnikov konec tega meseca.

Čeprav bodo vzdrževali storitve še nekaj let za dosedanje uporabnike ni točno znano, ali se bodo storitve posodabljale v prihodnje ali pa bodo zapostavljene.

Časopis poroča, da je i-mode storitev, katere začetna reklamna kampanja je dve leti nazaj stala 20 milijonov ameriških dolarjev, pritegnila vsega 260.000 aktivnih uporabnikov. Za primerjavo, O2 je imel konec prvega četrtletja tega leta 17,6 milijona uporabnikov, po ugotovitvah analitikov Mobile Worlda.

O2 je opozoril dobavitelje mobilnih telefonov naj ne pričakujejo novih naročil i-mode mobilnikov. Uporabniki i-mode mobilnih internetnih storitev pa bodo spodbujeni k prehodu na druge O2-jeve mobilne internetne storitve, ko bodo njihove pogodbe potekle.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki