marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

O2 Velika Britanija namerava ukiniti i-mode storitve

Deli z ostalimi

02.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

O2 Velika Britanija poroča, da so pripravljeni opustiti podporo i-mode mobilnim internetnim storitvam v sledečih tednih. Časopis iz Velike Britanije, The Guardian poroča, da bo družba prenehala s prodajo i-mode podprtih mobilnikov konec tega meseca.

Čeprav bodo vzdrževali storitve še nekaj let za dosedanje uporabnike ni točno znano, ali se bodo storitve posodabljale v prihodnje ali pa bodo zapostavljene.

Časopis poroča, da je i-mode storitev, katere začetna reklamna kampanja je dve leti nazaj stala 20 milijonov ameriških dolarjev, pritegnila vsega 260.000 aktivnih uporabnikov. Za primerjavo, O2 je imel konec prvega četrtletja tega leta 17,6 milijona uporabnikov, po ugotovitvah analitikov Mobile Worlda.

O2 je opozoril dobavitelje mobilnih telefonov naj ne pričakujejo novih naročil i-mode mobilnikov. Uporabniki i-mode mobilnih internetnih storitev pa bodo spodbujeni k prehodu na druge O2-jeve mobilne internetne storitve, ko bodo njihove pogodbe potekle.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki