marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

O2 Velika Britanija namerava ukiniti i-mode storitve

Deli z ostalimi

02.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

O2 Velika Britanija poroča, da so pripravljeni opustiti podporo i-mode mobilnim internetnim storitvam v sledečih tednih. Časopis iz Velike Britanije, The Guardian poroča, da bo družba prenehala s prodajo i-mode podprtih mobilnikov konec tega meseca.

Čeprav bodo vzdrževali storitve še nekaj let za dosedanje uporabnike ni točno znano, ali se bodo storitve posodabljale v prihodnje ali pa bodo zapostavljene.

Časopis poroča, da je i-mode storitev, katere začetna reklamna kampanja je dve leti nazaj stala 20 milijonov ameriških dolarjev, pritegnila vsega 260.000 aktivnih uporabnikov. Za primerjavo, O2 je imel konec prvega četrtletja tega leta 17,6 milijona uporabnikov, po ugotovitvah analitikov Mobile Worlda.

O2 je opozoril dobavitelje mobilnih telefonov naj ne pričakujejo novih naročil i-mode mobilnikov. Uporabniki i-mode mobilnih internetnih storitev pa bodo spodbujeni k prehodu na druge O2-jeve mobilne internetne storitve, ko bodo njihove pogodbe potekle.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki