marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Novi Wayfinder Navigator prinaša svet v vašo dlan

Deli z ostalimi
Wayfinder Navigator

13.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Programski paket Wayfinder Navigator, ki ga pri nas poznamo predvsem zaradi Si.mobilove storitve Si.Navigator, je na letošnjem CeBIT-u doživel prenovo. Programu so dodali precej novih funkcionalnosti.

Na spisku novosti najdemo edinstveno funkcijo "zoom-in world map", pretvornik valut, vodič in vremenski servis. Novi Wayfinder Navigator naj bi bil na voljo že v tem mesecu.

Kot dodatek navigaciji po Evropi in severni Ameriki z več kot tremi milijoni zanimivih točk (POI = Point of Interest) je dobrodošla funkcionalnost "zoom-in world map", ki omogoča, da lahko povečamo pogled na vsak kotiček na našem planetu.

Na predstavitvi je g. Magnus Nilsen (CEO Wayfinder Systems) dejal: "z zemljevidi, ki pokrivajo cel svet, lahko najdete pot kamorkoli na svetu. To naredi programski paket Wayfinder Navigator kot enega najbolj popolnih navigacijskih servisov na tržišču."

Uporabniški vmesnik Wayfinder Navigatorja je šel skozi obsežno fazo nadgradnje in je sedaj veliko bolj uporabniku prijazen, atraktiven in jasen. Kako izgleda, pa bomo videli, ko bo izdelek na voljo.

fotografije
Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki