marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Novi Wayfinder Navigator prinaša svet v vašo dlan

Deli z ostalimi
Wayfinder Navigator

13.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Programski paket Wayfinder Navigator, ki ga pri nas poznamo predvsem zaradi Si.mobilove storitve Si.Navigator, je na letošnjem CeBIT-u doživel prenovo. Programu so dodali precej novih funkcionalnosti.

Na spisku novosti najdemo edinstveno funkcijo "zoom-in world map", pretvornik valut, vodič in vremenski servis. Novi Wayfinder Navigator naj bi bil na voljo že v tem mesecu.

Kot dodatek navigaciji po Evropi in severni Ameriki z več kot tremi milijoni zanimivih točk (POI = Point of Interest) je dobrodošla funkcionalnost "zoom-in world map", ki omogoča, da lahko povečamo pogled na vsak kotiček na našem planetu.

Na predstavitvi je g. Magnus Nilsen (CEO Wayfinder Systems) dejal: "z zemljevidi, ki pokrivajo cel svet, lahko najdete pot kamorkoli na svetu. To naredi programski paket Wayfinder Navigator kot enega najbolj popolnih navigacijskih servisov na tržišču."

Uporabniški vmesnik Wayfinder Navigatorja je šel skozi obsežno fazo nadgradnje in je sedaj veliko bolj uporabniku prijazen, atraktiven in jasen. Kako izgleda, pa bomo videli, ko bo izdelek na voljo.

fotografije
Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator Wayfinder Navigator
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki