marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Neonode bo izdelal nov mobilnik

Deli z ostalimi

19.02.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Se še spomnite pri nas manj znane družbe Neonode, ki izdeluje mobilne telefone? Švedski začetki v mobilni industriji segajo nazaj v leto 2002, ko so predstavili N1, mobilnik z zaslonom občutljivim na dotik.

Dejansko je telefon prišel v prodajo z zamudo in proizvodnimi problemi. Ko je končno prišel na trg leta 2004, je bil zgolj povprečen izdelek in ljudje so se že navadili na boljše specifikacije bolj znanih proizvajalcev.

Sedaj so pri Neonodeu začeli z novo, nagajivo kampanjo – očitno je njihov produkcijski vodja noseč. Tu ne bi bilo nič čudnega, razen dejstva, da je moški. Björn Svennson je pisal blog o njegovih zadnjih dveh tednih pred rojstvom 12. februarja. Na njem je tudi rentgenska slika, s katero želi pokazati ali nosi nov mobilni telefon ali pa čudno oblikovanega otroka.

Neonodov prvi mobilni telefon je skoraj izhlapel v paro, tako z zamudo je prišel na trg, a družba si zasluži nekaj slave, ker je sploh uspela izdati na trg mobilnik, ne glede na to, kako pozno. Če so sedaj rešili nekatere proizvodne probleme, potem lahko upamo, da bo, karkoli že najavljajo, prišlo na trg precej hitreje. Ko so prvič pokazali N1, je bil ta mobilnik zelo napreden, žal pa je prišel prepozno in so jih tekmeci že prehiteli. Zanima me, kako nas bodo sedaj presenetili.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki