marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Mobiado predstavil luksuzen mobilnik

Deli z ostalimi

23.01.2008
Objavil: Klemen Sterle

Mobiado je predstavil nov luksuzni telefon. Sestavljen je predvsem iz dragih in finih materialov, ki so jih se dodatno izboljšali v ta namen. Koliko je dejansko uporaben bodo pokazali testi, vendar za modno razkazovanje bo najbrž kar priročen.

Novi prestižni mobilnik Mobiado Stealth , ki navdih dobiva tudi iz vojaške letalske tehnologije, kombinira aluminij in safirjev kristal v ekstremno moden mobilnik.

Prednja stran Stealtha je ustvarjena iz enega kosa trdnega aluminija z vdelanim safirjevim kristalom. Aluminijev okvir je narejen iz letalskega aluminija, ki tako omogoča močno, a hkrati lahko ogrodje. Okvir je še dodatno anodiziran, s čimer pridobi trdno keramično ogrodje z dvakratno debelino, kot ga prinaša klasično anodiziranje, predvsem z mislijo na uporbnike, katerih telefon dosti "trpi". Gumbi so iz safirjevega kristala in nerjavečega jekla. Prednji zaslon in okence za kamero sta tudi iz safirjevega kristala.

Mobilnik je odklenjen na vsa omrežja in bo delal s katerimkoli operaterjem. Prinaša pa se par bombončkov, ki bodo zadovoljili praktično vsakega uporabnika. Seveda predvsem zaradi materialov brez globjega žepa ne bo šlo imeti tega mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki