marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Mobiado predstavil luksuzen mobilnik

Deli z ostalimi

23.01.2008
Objavil: Klemen Sterle

Mobiado je predstavil nov luksuzni telefon. Sestavljen je predvsem iz dragih in finih materialov, ki so jih se dodatno izboljšali v ta namen. Koliko je dejansko uporaben bodo pokazali testi, vendar za modno razkazovanje bo najbrž kar priročen.

Novi prestižni mobilnik Mobiado Stealth , ki navdih dobiva tudi iz vojaške letalske tehnologije, kombinira aluminij in safirjev kristal v ekstremno moden mobilnik.

Prednja stran Stealtha je ustvarjena iz enega kosa trdnega aluminija z vdelanim safirjevim kristalom. Aluminijev okvir je narejen iz letalskega aluminija, ki tako omogoča močno, a hkrati lahko ogrodje. Okvir je še dodatno anodiziran, s čimer pridobi trdno keramično ogrodje z dvakratno debelino, kot ga prinaša klasično anodiziranje, predvsem z mislijo na uporbnike, katerih telefon dosti "trpi". Gumbi so iz safirjevega kristala in nerjavečega jekla. Prednji zaslon in okence za kamero sta tudi iz safirjevega kristala.

Mobilnik je odklenjen na vsa omrežja in bo delal s katerimkoli operaterjem. Prinaša pa se par bombončkov, ki bodo zadovoljili praktično vsakega uporabnika. Seveda predvsem zaradi materialov brez globjega žepa ne bo šlo imeti tega mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki