marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

Mobiado predstavil luksuzen mobilnik

Deli z ostalimi

23.01.2008
Objavil: Klemen Sterle

Mobiado je predstavil nov luksuzni telefon. Sestavljen je predvsem iz dragih in finih materialov, ki so jih se dodatno izboljšali v ta namen. Koliko je dejansko uporaben bodo pokazali testi, vendar za modno razkazovanje bo najbrž kar priročen.

Novi prestižni mobilnik Mobiado Stealth , ki navdih dobiva tudi iz vojaške letalske tehnologije, kombinira aluminij in safirjev kristal v ekstremno moden mobilnik.

Prednja stran Stealtha je ustvarjena iz enega kosa trdnega aluminija z vdelanim safirjevim kristalom. Aluminijev okvir je narejen iz letalskega aluminija, ki tako omogoča močno, a hkrati lahko ogrodje. Okvir je še dodatno anodiziran, s čimer pridobi trdno keramično ogrodje z dvakratno debelino, kot ga prinaša klasično anodiziranje, predvsem z mislijo na uporbnike, katerih telefon dosti "trpi". Gumbi so iz safirjevega kristala in nerjavečega jekla. Prednji zaslon in okence za kamero sta tudi iz safirjevega kristala.

Mobilnik je odklenjen na vsa omrežja in bo delal s katerimkoli operaterjem. Prinaša pa se par bombončkov, ki bodo zadovoljili praktično vsakega uporabnika. Seveda predvsem zaradi materialov brez globjega žepa ne bo šlo imeti tega mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki