marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOdziv na očitke: Huawei s svojo opremo ne more vohuniti
14.02.2020

Ameriški časnik The Wall Street Journal je 11. februarja poročal, da so ameriški uradniki javno obtožili Huawei, da lahko s pomočjo svoje opreme skozi »stranska vrata« vohuni za uporabniki mobilnih omrežij po vsem svetu. Na navedbe so se sedaj odzvali pri Huaweiju, njihov odgovor pa prilagamo v nadaljevanju.

slikaGSMA odpovedala mobilni kongres MWC
12.02.2020

GSMA je odpovedala mobilni kongres MWC 2020. V izjavi za javnost je John Hoffman dejal, da je izbruh korona virusa onemogočil izvedbo tehnološkega kongresa ter vseh z njim povezanih dejavnosti.

slikaSamsung osvojil kar 61 nagrad na iF Design Awards
12.02.2020

Samsung Electronics je prejel 61 nagrad na svetovno priznanem mednarodnem forum iF Design Awards 2020. Samsung je prejel 34 nagrad v kategoriji izjemno produktno oblikovanje, 8 v kategoriji profesionalni koncept oblikovanja, 17 v kategoriji komuniciranje in 2 v kategoriji oblikovanje embalaže.

slikaBo mobilni kongres letos odpovedan?
10.02.2020

Mobilni kongres MWC 2020 je pred vrati, vendar se nad njim v zadnjih dneh zgrinjajo črni oblaki, za vse pa je kriv izbruh korona virusa na Kitajskem. Če odpoved s strani LG in delno ZTE ni imela večjega vpliva, pa bo umik Ericssona in Nvidie za organizatorje imelo večji vpliv.

slikaRazkrit nov prepogljiv Samsung Galaxy Z Flip
08.02.2020

Spletni portal Engadget je nekaj dni pred Samsungovim dogodkom Unpacked objavil slike novega prepogljivega mobilnika Galaxy Z Flip. Čeprav je bilo že pred časom jasno, kakšen bo nov mobilnik, pa so te slike prve realne slike naprave.

članki

Nokir E828

Deli z ostalimi

21.02.2007
Objavil: Andrej Bergant

Sicer bo tole že skoraj predstavitev novega telefona, pa vendar smo prispevek uvrstili med novice, saj je bolj zanimivost kot telefon, ki ga bo kdo v Sloveniji imel. Model imenovan Nokir E828.

V trgovini Brando iz Honk Konga so začeli prodajati nov telefon, Nokir E828 ki prihaja na trg z ogromno funkcijami in po smešno nizki ceni. Če na hitro pogledamo ime nad ekranom, bi verjetno vsak najprej prebral NOKIA, čeprav dejansko piše NOKIR. Kot da to ni dovolj, telefon tudi izgleda kot Nokiin model N73, le zadnja stran je malo drugačna. Cena po kateri se prodaja pa je 200 ameriških dolarjev oziroma približno 150 evrov.

Predvaja glasbo v MP3 formatu in videe v 3GP ter MP4 formatih. Za razliko od Nokie deluje samo v GSM omrežju in je zato prenos podatkov možen le preko GPRS povezave. Kamera je tudi slabša, slike ki jih lahko zajame imajo ločljivost le dva milijona točk. Diagonala ekrana pa meri 2,6 palca. Tista prava zanimivost ekrana pa je to, da je občutljiv na dotik in ravno v tem je boljši od "konkurence".

Po velikosti se malo razlikuje od Nokie N73, je malo širši vendar tanjši, njegove mere so 110 x 55 x 14 mm. S svojimi 104 grami je tudi lažji od Nokie, ima pa slabšo baterijo, v pripravljenosti naj bi vzdržala 140 ur in 4 ure pogovora.

V paketu sta priloženi dve bateriji, stylus pero za tipkanje in pisanje po ekranu, 128MB veliko microSD pomnilniško kartico, stereo slušalke, USB kabel, polnilec in navodila, ki pa so samo Kitajščini. Telefon ni ravno od nekega znanega proizvajalca, ampak kdo pa še gleda na to :).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki