marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Povzetek Nokiine velikončne regate

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Pretekli konec tedna med 14. in 16. aprilom so Piranski zaliv napolnili mladi jadralci, ki so se udeležili tradicionalne Velikonočne regate Nokia 2006. Med mladimi jadralci se je na skupno prvo mesto uvrstil Jakob Božič, slovenski jadralec iz Jadralnega kluba Burja.

Nokia, vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, je letos prvič sodelovala kot generalni pokrovitelj sicer tradicionalne Velikonočne regate. Nokia je skupaj z Jadralnim klubom Pirat, ki je organizator regate, ponudila številne atraktivne dodatne aktivnosti za vse udeležence Velikonočne regate Nokia. Pripravila je ustvarjalni izziv na temo »Veter v jadrih!«, kjer so lahko vsi sodelovali z risbicami ali fotografijami, ki so jih ustvarili v času regate. Mladi jadralci so v treh dneh ustvarili več kot 400 risb in fotografij, ki so bile tudi razstavljene v času regate. Deset izbranih izdelkov bo razstavljenih na letošnji mednarodni navtični razstavi Internautica, ki bo potekala med 9. in 14. majem v portoroški marini.
Posebej atraktivna za mlade udeležence je bila velikanska pobarvanka, ki je merila precej čez tri metre in ki so jo ustvarjali s skupnimi močmi.

Kapitan Marjan Matevljič, predsednik Jadralnega kluba Pira, je po podelitvi pokalov letošnjim zmagovalcem povedal: »Letos smo še posebej zadovoljni z izvedbo in rezultati Velikonočne regate Nokia. V organizacijo smo dodali nekaj pomembnih novosti, za kar se lahko zahvalimo predvsem našim sponzorjem. Naslednje leto bomo organizirali že 15. velikonočno regato, katere jubilej predstavlja tudi priznanje članom našega kluba, ki že dolga leta sodelujejo pri njeni organizaciji.«

Velikonočna regata Nokia pa ni le zabava, temveč tudi tekma. Med skorajda 300 udeleženci iz desetih držav, kolikor jih je prišlo v Portorož, je zmagal slovenski jadralec Jakob Božič iz Jadralnega kluba Burja, sledil mu je Italijan Titto Rodda, na tretje mesto pa se je uvrstil Rasi Bajonns iz Avstrije. Med deklicami se je najbolje odrezala Tim Pletikos iz Jadralnega kluba Burja, ki je zasedla skupno šesto mesto.

Velikonočno regato Nokia 2006 za razred Optimist organizira portoroški Jadralni klub Pirat v sodelovanju z Jadralno zvezo Slovenije. Več informacije je na voljo na spletnih straneh: www.nokia.si in www.klub-pirat.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki