marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Povzetek Nokiine velikončne regate

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Pretekli konec tedna med 14. in 16. aprilom so Piranski zaliv napolnili mladi jadralci, ki so se udeležili tradicionalne Velikonočne regate Nokia 2006. Med mladimi jadralci se je na skupno prvo mesto uvrstil Jakob Božič, slovenski jadralec iz Jadralnega kluba Burja.

Nokia, vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, je letos prvič sodelovala kot generalni pokrovitelj sicer tradicionalne Velikonočne regate. Nokia je skupaj z Jadralnim klubom Pirat, ki je organizator regate, ponudila številne atraktivne dodatne aktivnosti za vse udeležence Velikonočne regate Nokia. Pripravila je ustvarjalni izziv na temo »Veter v jadrih!«, kjer so lahko vsi sodelovali z risbicami ali fotografijami, ki so jih ustvarili v času regate. Mladi jadralci so v treh dneh ustvarili več kot 400 risb in fotografij, ki so bile tudi razstavljene v času regate. Deset izbranih izdelkov bo razstavljenih na letošnji mednarodni navtični razstavi Internautica, ki bo potekala med 9. in 14. majem v portoroški marini.
Posebej atraktivna za mlade udeležence je bila velikanska pobarvanka, ki je merila precej čez tri metre in ki so jo ustvarjali s skupnimi močmi.

Kapitan Marjan Matevljič, predsednik Jadralnega kluba Pira, je po podelitvi pokalov letošnjim zmagovalcem povedal: »Letos smo še posebej zadovoljni z izvedbo in rezultati Velikonočne regate Nokia. V organizacijo smo dodali nekaj pomembnih novosti, za kar se lahko zahvalimo predvsem našim sponzorjem. Naslednje leto bomo organizirali že 15. velikonočno regato, katere jubilej predstavlja tudi priznanje članom našega kluba, ki že dolga leta sodelujejo pri njeni organizaciji.«

Velikonočna regata Nokia pa ni le zabava, temveč tudi tekma. Med skorajda 300 udeleženci iz desetih držav, kolikor jih je prišlo v Portorož, je zmagal slovenski jadralec Jakob Božič iz Jadralnega kluba Burja, sledil mu je Italijan Titto Rodda, na tretje mesto pa se je uvrstil Rasi Bajonns iz Avstrije. Med deklicami se je najbolje odrezala Tim Pletikos iz Jadralnega kluba Burja, ki je zasedla skupno šesto mesto.

Velikonočno regato Nokia 2006 za razred Optimist organizira portoroški Jadralni klub Pirat v sodelovanju z Jadralno zvezo Slovenije. Več informacije je na voljo na spletnih straneh: www.nokia.si in www.klub-pirat.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki