marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nokia je razkrila Ovi Store

Deli z ostalimi

17.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Nokia je razkrila Ovi Store: prvo trgovino za vsebine in aplikacije na svetu, ki omogoča personaliziranje vsebin glede na uporabnikove socialne povezave in njegovo lokacijo.

Nokia je s predstavitvijo modelov E75 in E55 poskrbela, da je prejemanje elektronske pošte na vašem telefonu enostavnejše kot kdajkoli prej, saj napravi odpirata dostop do svetovno razširjenih elektronskih poštnih nabiralnikov ter predstavljata Nokiine najbolj napredne e-poštne rešitve do danes.

»Te rešitve bodo ljudem olajšale iskanje in določanje prioritet za stvari, ki jim v njihovem zasebnem in poklicnem življenju resnično nekaj pomenijo, s pomočjo novih aplikacij, izboljšane mobilne navigacije in dostopa do elektronske pošte z enim samim dotikom,« pravi predsednik in glavni direktor Nokie Olli-Pekka Kallasvuo. »V trenutni ekonomski situaciji vsi natančno spremljamo stroške in koristi tehnologije. Danes napovedane naprave in storitve odsevajo Nokiin pristop, da ponudi rešitve, ki bodo omogočale velik učinek po sprejemljivih cenah, brez potrebe po iskanju kompromisov ali bližnjic.”

“Verjamemo, da smo z našim globalnim obsegom in našo željo po personalizaciji interneta s storitvami, kot je “Social Location”, dobro pozicionirani za postavljanje novih meril na področju inovacij in naprednih internetnih storitev, ki bodo koristile vsem,” pravi Kallasvuo.

Ovi Store odpira svoja vrata
Ovi Store, ki bo vrata v komercilane namene odprl v maju, bo ljudem ponujal posebne ciljno usmerjene vsebine, ki bodo temeljile na njihovih družbenih povezavah in fizični lokaciji, ali kot pravijo v Nokii na njihovi “Social Location”. Ovi Store razvijalcem ponuja dimanično in potencialno donosno priložnost, da Nokiini globalni bazi uporabnikov ponudijo nove, uporabne in vznemirljive aplikacije. Ponudniki vsebin bodo lahko svoja dela v trgovini ponudili preko enega samega kanala, Publish.Ovi.com, ki bo svoja vrata odprl 16. februarja. V središču Nokiine vizije spreminjanja interneta v popolnoma personalizirano izkušnjo je izgradnja odprtega ekosistema razvijalcev in potrošnikov. Po pričakovanjih naj bi predana skupnost 3,5 milijona razvijalcev združenih v Forumu Nokia, ki razvijajo več sto tisoč aplikacij, že do tega poletja za Ovi Store ustvarila množico novih razburljivih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki