marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nokia je razkrila Ovi Store


17.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Nokia je razkrila Ovi Store: prvo trgovino za vsebine in aplikacije na svetu, ki omogoča personaliziranje vsebin glede na uporabnikove socialne povezave in njegovo lokacijo.

Nokia je s predstavitvijo modelov E75 in E55 poskrbela, da je prejemanje elektronske pošte na vašem telefonu enostavnejše kot kdajkoli prej, saj napravi odpirata dostop do svetovno razširjenih elektronskih poštnih nabiralnikov ter predstavljata Nokiine najbolj napredne e-poštne rešitve do danes.

»Te rešitve bodo ljudem olajšale iskanje in določanje prioritet za stvari, ki jim v njihovem zasebnem in poklicnem življenju resnično nekaj pomenijo, s pomočjo novih aplikacij, izboljšane mobilne navigacije in dostopa do elektronske pošte z enim samim dotikom,« pravi predsednik in glavni direktor Nokie Olli-Pekka Kallasvuo. »V trenutni ekonomski situaciji vsi natančno spremljamo stroške in koristi tehnologije. Danes napovedane naprave in storitve odsevajo Nokiin pristop, da ponudi rešitve, ki bodo omogočale velik učinek po sprejemljivih cenah, brez potrebe po iskanju kompromisov ali bližnjic.”

“Verjamemo, da smo z našim globalnim obsegom in našo željo po personalizaciji interneta s storitvami, kot je “Social Location”, dobro pozicionirani za postavljanje novih meril na področju inovacij in naprednih internetnih storitev, ki bodo koristile vsem,” pravi Kallasvuo.

Ovi Store odpira svoja vrata
Ovi Store, ki bo vrata v komercilane namene odprl v maju, bo ljudem ponujal posebne ciljno usmerjene vsebine, ki bodo temeljile na njihovih družbenih povezavah in fizični lokaciji, ali kot pravijo v Nokii na njihovi “Social Location”. Ovi Store razvijalcem ponuja dimanično in potencialno donosno priložnost, da Nokiini globalni bazi uporabnikov ponudijo nove, uporabne in vznemirljive aplikacije. Ponudniki vsebin bodo lahko svoja dela v trgovini ponudili preko enega samega kanala, Publish.Ovi.com, ki bo svoja vrata odprl 16. februarja. V središču Nokiine vizije spreminjanja interneta v popolnoma personalizirano izkušnjo je izgradnja odprtega ekosistema razvijalcev in potrošnikov. Po pričakovanjih naj bi predana skupnost 3,5 milijona razvijalcev združenih v Forumu Nokia, ki razvijajo več sto tisoč aplikacij, že do tega poletja za Ovi Store ustvarila množico novih razburljivih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki