marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Nokia je razkrila Ovi Store

Deli z ostalimi

17.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Nokia je razkrila Ovi Store: prvo trgovino za vsebine in aplikacije na svetu, ki omogoča personaliziranje vsebin glede na uporabnikove socialne povezave in njegovo lokacijo.

Nokia je s predstavitvijo modelov E75 in E55 poskrbela, da je prejemanje elektronske pošte na vašem telefonu enostavnejše kot kdajkoli prej, saj napravi odpirata dostop do svetovno razširjenih elektronskih poštnih nabiralnikov ter predstavljata Nokiine najbolj napredne e-poštne rešitve do danes.

»Te rešitve bodo ljudem olajšale iskanje in določanje prioritet za stvari, ki jim v njihovem zasebnem in poklicnem življenju resnično nekaj pomenijo, s pomočjo novih aplikacij, izboljšane mobilne navigacije in dostopa do elektronske pošte z enim samim dotikom,« pravi predsednik in glavni direktor Nokie Olli-Pekka Kallasvuo. »V trenutni ekonomski situaciji vsi natančno spremljamo stroške in koristi tehnologije. Danes napovedane naprave in storitve odsevajo Nokiin pristop, da ponudi rešitve, ki bodo omogočale velik učinek po sprejemljivih cenah, brez potrebe po iskanju kompromisov ali bližnjic.”

“Verjamemo, da smo z našim globalnim obsegom in našo željo po personalizaciji interneta s storitvami, kot je “Social Location”, dobro pozicionirani za postavljanje novih meril na področju inovacij in naprednih internetnih storitev, ki bodo koristile vsem,” pravi Kallasvuo.

Ovi Store odpira svoja vrata
Ovi Store, ki bo vrata v komercilane namene odprl v maju, bo ljudem ponujal posebne ciljno usmerjene vsebine, ki bodo temeljile na njihovih družbenih povezavah in fizični lokaciji, ali kot pravijo v Nokii na njihovi “Social Location”. Ovi Store razvijalcem ponuja dimanično in potencialno donosno priložnost, da Nokiini globalni bazi uporabnikov ponudijo nove, uporabne in vznemirljive aplikacije. Ponudniki vsebin bodo lahko svoja dela v trgovini ponudili preko enega samega kanala, Publish.Ovi.com, ki bo svoja vrata odprl 16. februarja. V središču Nokiine vizije spreminjanja interneta v popolnoma personalizirano izkušnjo je izgradnja odprtega ekosistema razvijalcev in potrošnikov. Po pričakovanjih naj bi predana skupnost 3,5 milijona razvijalcev združenih v Forumu Nokia, ki razvijajo več sto tisoč aplikacij, že do tega poletja za Ovi Store ustvarila množico novih razburljivih vsebin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki