marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

slikaSe nam končno obeta iPhone SE2 oz. iPhone 9?
10.01.2020

Applov iPhone SE je bil izredno priljubljen mobilnik, o njegovem nasledniku pa se že dolgo šušlja. Zdaj je zanesljivi Steve Hemmerstoffer oz. bolje poznan kot OnLeaks objavil podobe novega iPhona 9, kot naj bi se imenoval naslednik modela SE.

slikaHTC še kar tone
08.01.2020

HTC je objavil finančne rezultate za leto 2019, ki pa so vse kaj kot vzpodbudni. Pokazalo se je namreč to, da se že nekaj časa šepeta, da podjetje tone vse globje. V letu 2019 so imeli tako zgolj 330 milijonov dolarjev prihodka, kar je skoraj 58 % padec glede na leto prej, ter 87 % glede na leto 2017.

članki

Nokia od sedaj naprej s podporo polnjenju preko USB?

Deli z ostalimi

11.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Nedavno izdana Nokia 8600 Luna ima samo en vhod in sicer microUSB. Prodajni paket telefona vsebuje microUSB – USB kabel in polnilec z microUSB konektorjem, kar pomeni, da se je Nokia končno odločila za 100 odstotno polnjenje telefona preko USB.

Prej je Nokia imela svoje polnilce, poleg pa je podpirala povezavo z računalnikom preko USB, preko katerega pa polnjenje ni bilo mogoče. Ali to torej pomeni konec Nokiinega značilnega polnilca?

Na sliki lahko vidite microUSB vhod ob spodnji strani telefona. Neverjetno, a sedaj je potreben le en vhod za slušalke, polnjenje in prenos podatkov. Če se sprašujete glede prenosa zvoka, je Nokii 8600 Luna priložen microUSB adapter za povezavo zvočne opreme, na voljo pa je tudi AD2P Bluetooth povezava z brezžičnimi stereo slušalkami.

Bomo videli, če bo takšno prakso Nokia povzela za vse naslednje mobilne telefone oziroma ali je Nokia 8600 Luna bolj kot ne izjema.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki