marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Nokia od sedaj naprej s podporo polnjenju preko USB?

Deli z ostalimi

11.08.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Nedavno izdana Nokia 8600 Luna ima samo en vhod in sicer microUSB. Prodajni paket telefona vsebuje microUSB – USB kabel in polnilec z microUSB konektorjem, kar pomeni, da se je Nokia končno odločila za 100 odstotno polnjenje telefona preko USB.

Prej je Nokia imela svoje polnilce, poleg pa je podpirala povezavo z računalnikom preko USB, preko katerega pa polnjenje ni bilo mogoče. Ali to torej pomeni konec Nokiinega značilnega polnilca?

Na sliki lahko vidite microUSB vhod ob spodnji strani telefona. Neverjetno, a sedaj je potreben le en vhod za slušalke, polnjenje in prenos podatkov. Če se sprašujete glede prenosa zvoka, je Nokii 8600 Luna priložen microUSB adapter za povezavo zvočne opreme, na voljo pa je tudi AD2P Bluetooth povezava z brezžičnimi stereo slušalkami.

Bomo videli, če bo takšno prakso Nokia povzela za vse naslednje mobilne telefone oziroma ali je Nokia 8600 Luna bolj kot ne izjema.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki