marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Ovi Store ob lansiranju z 20.000 aplikacijami


19.05.2009
Objavil: Dare Gliha

Nokiina dolgo pričakovana spletna prodajalna aplikacij in dodatkov Ovi Store bo glede na navedbe Forbes-a ob lansiranju imela 20.000 aplikacij. Za primerjavo, Applov App Store je bo lansiranju imel »le« 500 aplikacij, Googlov Android Market pa samo 50.

Vseeno pa zaenkrat ni znano, koliko izmed teh aplikacij bo za platformo S60, koliko za Javo, ter koliko bo videov ter ostalih vsebin.

Ovi Store aplikacija bo prednaložena na prihajajoči mobilnik N97, uporabniki z zadnjimi S60 napravami pa bodo aplikacijo lahko namestili kmalu po lansiranju, po nekaterih navedbah že ta mesec.

Trgovina bo omogočala tudi personalizacijo, ki bo uporabniku omogočala najti aplikacije, ki bi jih za svoje delo potreboval. Omogočala bo tudi lokalizirane vsebine, tehnologija, preko katere se bo ta vsebina prikazovala pa je WiFi, GPS in signal bazne postaje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki