marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

članki

Odkleni svojo Nokio z novo X-SIM

Deli z ostalimi

14.03.2008
Objavil: Borut Groboljšek

Združljiva za večino Nokij DCT4 in BB5, The No-Key Nokia X-SIM uporabnikom omogoča, da zaobidejo zaklep mobilnika na operaterja in tako lahko uporabljajo storitve drugih operaterjev.

Kartica je na voljo na www.one-stop-china.com in odklene Nokije, ki delujejo s SIM karticami, tako da jih lahko uporabljamo v vseh omrežjih.

Logika delovanja X-SIM je, da vsak mobilnik deluje na identifikacijskem sistemu. Mobilnik preveri, če se vstavljena SIM kartica ujema z operaterjem. Če se podatka ujemata, dovoli uporabo, če ne, pa ne. X-SIM kartica da mobilniku signal, ki ponazarja signal originalne SIM, tako da mobilnika dejansko niti ne odklene, le omogoči uporabo v vseh omrežjih.

Uporabnik bo moral združiti svojo SIM in X-SIM in jo vstaviti v svoj mobilnik. Cena X-SIM kartice je 31,69$.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki