marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Z Nokio N73 zdaj uživajte v ogledu filma Boter, kjerkoli in kadarkoli

Deli z ostalimi

15.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Teleray d.o.o., distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, v sodelovanju s slovenskim mobilnim operaterjem, družbo Mobitel, kupcem večpredstavnostne mobilne naprave Nokia N73 ekskluzivno predstavlja mobilno razvedrilo v obliki filma Boter, ki si ga lahko v celoti in v odlični kakovosti ogledajo kar na svojem mobilnem telefonu.

Ob nakupu mobilnika Nokia N73 iz tehnološko napredne palete telefonov Nokia Nseries v Mobitelovi ponudbi kupci prejmejo brezplačno pomnilniško kartico 256MB miniSD z naloženim filmom Boter.*

Mobilni telefon Nokia N73 je večpredstavnostna naprava z digitalnim fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona točk (2048x1536 točk), optiko Carl Zeiss, mehansko zaklopko in naprednim samodejnim ostrenjem. Svoje uporabnike navdušuje z velikim 6-cm zaslonom in preglednim upravljanjem s seznami skladb, saj je bila ustvarjena tudi za poslušanje glasbe in je tako namenjena v veliki meri vsem filmo- in glasbofilom. Vsi novi lastniki mobilnika Nokia N73, ki bodo telefon v omejeni posebni ponudbi kupili v katerem izmed Mobitelovih prodajnih centrov, bodo deležni mobilnega razvedrila v obliki 175 pretresljivih in sijajnih minut filma Boter.

Film režiserja Francisa Forda Coppole iz leta 1972 pripoveduje zgodbo o vzponu in skorajšnjem padcu enega od sicilijanskih klanov v ZDA, pri čemer mojstrsko prepleta življenjsko zgodbo družine Corleone in prikaz umazanih poslov, v katere je družina vpletena. Film Boter je zbral deset nominacij za nagrado Ameriške filmske akademije in osvojil tri Oskarje, vključno z Oskarjem za Najboljši film. Prav tako je bil po oceni revije Entertainment Weekly deležen lovorike za najboljši film vseh časov. Izmed pikantnih drobtinic iz filma velja omeniti zanimivost, da izraza »mafija«, s katerim mnogi povezujejo film Boter, v scenariju ni moč zaslediti, prav tako pa resnična mafija izraza »boter« vse do izida romana avtorja Maria Puza sploh ni uporabljala.

Imetniki in morebitni kupci mobilnih naprav iz palete Nseries lahko tudi sami izrazijo svoj predlog, kateri film bi si še želeli ogledati na svojem mobilniku, saj na spletni strani www.nokia.si/godfather že zbiramo predloge o nasledniku filma Boter.

*Film Boter je na voljo v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov. Serija mobilnika Nokia N73 s priloženo pomnilniško kartico miniSD s filmom Boter je omejena.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki