marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Z Nokio N73 zdaj uživajte v ogledu filma Boter, kjerkoli in kadarkoli


15.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Teleray d.o.o., distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, v sodelovanju s slovenskim mobilnim operaterjem, družbo Mobitel, kupcem večpredstavnostne mobilne naprave [url=http://www.mobile.si/gsm/nokia-n73.html]Nokia N73[/url] ekskluzivno predstavlja mobilno razvedrilo v obliki filma Boter, ki si ga lahko v celoti in v odlični kakovosti ogledajo kar na svojem mobilnem telefonu.

Ob nakupu mobilnika Nokia N73 iz tehnološko napredne palete telefonov Nokia Nseries v Mobitelovi ponudbi kupci prejmejo brezplačno pomnilniško kartico 256MB miniSD z naloženim filmom Boter.*

Mobilni telefon Nokia N73 je večpredstavnostna naprava z digitalnim fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona točk (2048x1536 točk), optiko Carl Zeiss, mehansko zaklopko in naprednim samodejnim ostrenjem. Svoje uporabnike navdušuje z velikim 6-cm zaslonom in preglednim upravljanjem s seznami skladb, saj je bila ustvarjena tudi za poslušanje glasbe in je tako namenjena v veliki meri vsem filmo- in glasbofilom. Vsi novi lastniki mobilnika Nokia N73, ki bodo telefon v omejeni posebni ponudbi kupili v katerem izmed Mobitelovih prodajnih centrov, bodo deležni mobilnega razvedrila v obliki 175 pretresljivih in sijajnih minut filma Boter.

Film režiserja Francisa Forda Coppole iz leta 1972 pripoveduje zgodbo o vzponu in skorajšnjem padcu enega od sicilijanskih klanov v ZDA, pri čemer mojstrsko prepleta življenjsko zgodbo družine Corleone in prikaz umazanih poslov, v katere je družina vpletena. Film Boter je zbral deset nominacij za nagrado Ameriške filmske akademije in osvojil tri Oskarje, vključno z Oskarjem za Najboljši film. Prav tako je bil po oceni revije Entertainment Weekly deležen lovorike za najboljši film vseh časov. Izmed pikantnih drobtinic iz filma velja omeniti zanimivost, da izraza »mafija«, s katerim mnogi povezujejo film Boter, v scenariju ni moč zaslediti, prav tako pa resnična mafija izraza »boter« vse do izida romana avtorja Maria Puza sploh ni uporabljala.

Imetniki in morebitni kupci mobilnih naprav iz palete Nseries lahko tudi sami izrazijo svoj predlog, kateri film bi si še želeli ogledati na svojem mobilniku, saj na spletni strani www.nokia.si/godfather že zbiramo predloge o nasledniku filma Boter.

*Film Boter je na voljo v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov. Serija mobilnika Nokia N73 s priloženo pomnilniško kartico miniSD s filmom Boter je omejena.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki