marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Z Nokio N73 zdaj uživajte v ogledu filma Boter, kjerkoli in kadarkoli

Deli z ostalimi

15.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Podjetje Teleray d.o.o., distributer družbe Nokia Corporation za Slovenijo, v sodelovanju s slovenskim mobilnim operaterjem, družbo Mobitel, kupcem večpredstavnostne mobilne naprave Nokia N73 ekskluzivno predstavlja mobilno razvedrilo v obliki filma Boter, ki si ga lahko v celoti in v odlični kakovosti ogledajo kar na svojem mobilnem telefonu.

Ob nakupu mobilnika Nokia N73 iz tehnološko napredne palete telefonov Nokia Nseries v Mobitelovi ponudbi kupci prejmejo brezplačno pomnilniško kartico 256MB miniSD z naloženim filmom Boter.*

Mobilni telefon Nokia N73 je večpredstavnostna naprava z digitalnim fotoaparatom z ločljivostjo 3,2 milijona točk (2048x1536 točk), optiko Carl Zeiss, mehansko zaklopko in naprednim samodejnim ostrenjem. Svoje uporabnike navdušuje z velikim 6-cm zaslonom in preglednim upravljanjem s seznami skladb, saj je bila ustvarjena tudi za poslušanje glasbe in je tako namenjena v veliki meri vsem filmo- in glasbofilom. Vsi novi lastniki mobilnika Nokia N73, ki bodo telefon v omejeni posebni ponudbi kupili v katerem izmed Mobitelovih prodajnih centrov, bodo deležni mobilnega razvedrila v obliki 175 pretresljivih in sijajnih minut filma Boter.

Film režiserja Francisa Forda Coppole iz leta 1972 pripoveduje zgodbo o vzponu in skorajšnjem padcu enega od sicilijanskih klanov v ZDA, pri čemer mojstrsko prepleta življenjsko zgodbo družine Corleone in prikaz umazanih poslov, v katere je družina vpletena. Film Boter je zbral deset nominacij za nagrado Ameriške filmske akademije in osvojil tri Oskarje, vključno z Oskarjem za Najboljši film. Prav tako je bil po oceni revije Entertainment Weekly deležen lovorike za najboljši film vseh časov. Izmed pikantnih drobtinic iz filma velja omeniti zanimivost, da izraza »mafija«, s katerim mnogi povezujejo film Boter, v scenariju ni moč zaslediti, prav tako pa resnična mafija izraza »boter« vse do izida romana avtorja Maria Puza sploh ni uporabljala.

Imetniki in morebitni kupci mobilnih naprav iz palete Nseries lahko tudi sami izrazijo svoj predlog, kateri film bi si še želeli ogledati na svojem mobilniku, saj na spletni strani www.nokia.si/godfather že zbiramo predloge o nasledniku filma Boter.

*Film Boter je na voljo v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov. Serija mobilnika Nokia N73 s priloženo pomnilniško kartico miniSD s filmom Boter je omejena.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki