marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

slikaSamsung z Galaxy S10 Lite ponuja vrhunski mobilnik za ugodno ceno
27.01.2020

Samsung je prvo galaksijo S predstavil pred dobrim desetletjem, takratna želja pa je bila, da bi svetu ponudili novo serijo pametnih telefonov za vsakodnevno delo in zabavo. Verjetno si niti pri družbi Samsung niso predstavljali, kako priljubljena bo ta nova serija postala v prihodnje.

slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

članki

Nokia in Microsoft prinašata storitve Windows Live milijonom mobilnih uporabnikov

Deli z ostalimi

24.08.2007
Objavil: Thomas Bergant

Nokia, največji svetovni proizvajalec mobilnih naprav, in Microsoft, vodilno podjetje na področju spletnih komunikacij in skupnosti, sta združila moči in uporabnikom pripravila novi nabor storitev Windows Live, zasnovan posebej za uporabo na napravah Nokia.

Od danes naprej si uporabniki v enajstih državah lahko na združljive naprave s platformo S60 naložijo novi programski paket, ki jim bo omogočil dostop do storitev Windows Live Hotmail, Windows Live Messenger, Windows Live Contacts in Windows Live Spaces. Prihodnje leto pa bo dostop do teh popularnih spletnih storitev na voljo tudi vsem tistim uporabnikom, ki se odločijo za nakup enega od združljivih telefonov Nokia iz serije 40.

Nokia in Microsoft spodbujata "mobilni življenjski slog" tako, da mobilnim uporabnikom omogočata enostaven dostop do sveta spletnih razmerij, informacij in različnih interesov. Zahvaljujoč omogočenemu dostopu do storitev Windows Live s telefoni Nokia iz serij 40 in 60 bodo uporabniki ob uporabi standardnih protokolov za spletne storitve lahko brez omejitev dostopali do imenika, pošte, sporočilnika, telefonskih klicev, besedilnih sporočil, kamere in galerije ter na enoten način brskali po vseh.

Uporabnikom multimedijskih računalnikov Nokia N73, N76, N80 Internet Edition, N93i in N95 so storitve Windows Live na voljo preko aplikacije Download! v naslednjih državah: na Danskem, Finskem, v Franciji, Nemčiji, na Nizozemskem, Norveškem, v Španiji, Veliki Britaniji, na Švedskem, v Saudski Arabiji in Združenih Arabskih Emiratih. Več informacij lahko najdejo na strani http://www.nokia.com/windowslive in preverijo, ali njihova država sodi med tiste, v katerih so storitve že na razpolago. Prvotno bodo storitve na voljo v brezplačni preizkusni različici, nato pa bo uporabnikom na izbranih trgih za nadaljnjo uporabo storitev predvidoma potrebno plačevati mesečno naročnino.

"Razpoložljivost storitev Windows Live na napravah Nokia odraža našo zavezanost prvovrstnim mobilnim izkušnjam in bogatenju spletnih življenj uporabnikov - ki je sedaj preneseno iz osebnih računalnikov na mobilne naprave," pravi Steve Berkowitz, podpredsednik skupine Online Services Business pri družbi Microsoft. "Pričujoče zavezništvo bo omogočilo bistveno širšemu krogu uporabnikov preizkusiti prednosti storitev Windows Live, s pomočjo katerih se bodo z lahkoto povezovali z informacijami in ljudmi, ki jim pomenijo največ, ne glede na to, kje se nahajajo."

Današnja napoved sloni na obstoječem sodelovanju med družbama Nokia in Microsoft, v okviru katerega je Microsoftova storitev Live Search for Mobile preoblikovana v aplikacijo Nokia Mobile Search. Pri družbi Nokia obenem načrtujejo razširitev te storitve na platformo serije 40 in s tem razširitev izkušnje iskanja na večje število naprav.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki