marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Nokia s foto storitvami tudi pri nas

Deli z ostalimi

05.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri finski Nokiji so predstavili popolnoma integrirano mobilno tiskalno storitev. Uporabnikom omogoča naročila tiska fotografij neposredno iz mobilnega telefona. Slike so nato poslane na domači ali prijateljev naslov.

Omenjena storitev pa je dostopa preko galerije v Nokijinih mobilnikih. Preprosto izberete željene slike, vnesete naslov in ostale potrebne informacije, ter kliknete "naroči". Naročilo je posredovarno preko CeWe Color. Natiskane fotografije pa potem prispejo na vnešen naslov.

Plačilne metode vključujejo v večini kreditne kartice, kot tudi druge načine plačevanja. Možno je tudi lokalno plačevanje, vendar vse je odvisno od države do države. Da pa se boste dodobra spoznali z aplikacijo, pa bo vsak nov uporabnik lahko poslal prvih 10 fotografij v tisk popolnoma brezplačno.

Lastniki kompatibilnih mobilnikov iz Nokijine N serije si lahko prenesete potrebno XpressPrint aplikacijo neposredno preko telefona, pod opcijo "download" ali iz spletne strani www.nseries.com/orderprints . Aplikacija je že na voljo in pokriva večino Evropskih držav.

Slike pa si lahko naročite tudi na slovenski spletni strani, kjer boste našli še cenik in pa spletno trgovino: http://asp06.photoprintit.de/microsite/11261/index.php

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki