marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Nokia s foto storitvami tudi pri nas

Deli z ostalimi

05.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Pri finski Nokiji so predstavili popolnoma integrirano mobilno tiskalno storitev. Uporabnikom omogoča naročila tiska fotografij neposredno iz mobilnega telefona. Slike so nato poslane na domači ali prijateljev naslov.

Omenjena storitev pa je dostopa preko galerije v Nokijinih mobilnikih. Preprosto izberete željene slike, vnesete naslov in ostale potrebne informacije, ter kliknete "naroči". Naročilo je posredovarno preko CeWe Color. Natiskane fotografije pa potem prispejo na vnešen naslov.

Plačilne metode vključujejo v večini kreditne kartice, kot tudi druge načine plačevanja. Možno je tudi lokalno plačevanje, vendar vse je odvisno od države do države. Da pa se boste dodobra spoznali z aplikacijo, pa bo vsak nov uporabnik lahko poslal prvih 10 fotografij v tisk popolnoma brezplačno.

Lastniki kompatibilnih mobilnikov iz Nokijine N serije si lahko prenesete potrebno XpressPrint aplikacijo neposredno preko telefona, pod opcijo "download" ali iz spletne strani www.nseries.com/orderprints . Aplikacija je že na voljo in pokriva večino Evropskih držav.

Slike pa si lahko naročite tudi na slovenski spletni strani, kjer boste našli še cenik in pa spletno trgovino: http://asp06.photoprintit.de/microsite/11261/index.php

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki