marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Zlate nokie 8800

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Če ste pristaši mode in vam najnovejše modne zapovedi predstavljajo bistvo vašega izgleda, nikakor ne smete zamuditi enkratne priložnosti. Londonski podjetnik Laban Roomes (Midas International) je specialist za pozlačevanje. Tako lahko pri njemu za ceno 280.000 SIT kupite pozlačeno nokio 8800.

"Vse skupaj je kot zlata mrzlica", pripoveduje Roomes. "Od kar smo novembra začeli pozlačevati najnovejšo nokio 8800, naš posel cveti. Zdi se, kot da jo hoče imeti ves svet, tako da imamo sedaj v načrtu vzpostaviti najboljšo možno distribucijo za Anglijo in Evropo."

Kupci lahko izbirajo med večimi zlatimi odtenki. Tako imajo na voljo moderno, klasično ali roza prevleko, s cenami od 84.000 SIT dalje.

Laban Roomes, katerega podjetje je pred kratkim zastopalo pozlačevanje londonskega Hindu tempelja, je še dodal: "Smo strokovnjaki za pozlačevanje. Sodelujemo z vrhunskimi izdelovalci avtomobilov, kot so Lexus, Honda in Toyota. Pozlačujemo od kopalniških čepov do palic za golf. Naša nova nokia 8800 pa je pravi izdelek za vzbujanje pozornosti."

Zelo dobro sodelujemo tudi s priznanimi Nokiinimi strokovnjaki, tako da ni dvoma o kakšnih napakah v pozlačevanju, kot npr. bledenje ali luščenje."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki