marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Zlate nokie 8800

Deli z ostalimi

19.04.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Če ste pristaši mode in vam najnovejše modne zapovedi predstavljajo bistvo vašega izgleda, nikakor ne smete zamuditi enkratne priložnosti. Londonski podjetnik Laban Roomes (Midas International) je specialist za pozlačevanje. Tako lahko pri njemu za ceno 280.000 SIT kupite pozlačeno nokio 8800.

"Vse skupaj je kot zlata mrzlica", pripoveduje Roomes. "Od kar smo novembra začeli pozlačevati najnovejšo nokio 8800, naš posel cveti. Zdi se, kot da jo hoče imeti ves svet, tako da imamo sedaj v načrtu vzpostaviti najboljšo možno distribucijo za Anglijo in Evropo."

Kupci lahko izbirajo med večimi zlatimi odtenki. Tako imajo na voljo moderno, klasično ali roza prevleko, s cenami od 84.000 SIT dalje.

Laban Roomes, katerega podjetje je pred kratkim zastopalo pozlačevanje londonskega Hindu tempelja, je še dodal: "Smo strokovnjaki za pozlačevanje. Sodelujemo z vrhunskimi izdelovalci avtomobilov, kot so Lexus, Honda in Toyota. Pozlačujemo od kopalniških čepov do palic za golf. Naša nova nokia 8800 pa je pravi izdelek za vzbujanje pozornosti."

Zelo dobro sodelujemo tudi s priznanimi Nokiinimi strokovnjaki, tako da ni dvoma o kakšnih napakah v pozlačevanju, kot npr. bledenje ali luščenje."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki