marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Nič več FIFE za mobilnike?

Deli z ostalimi

17.04.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Brez dvoma so bile igre serij FIFA družbe Electronic Arts zelo lepo izdelane in atraktivne na mobilnikih. Težave pa nastanejo, ker so igre nekako ... pretežke.

Če ste vrgli telefon ob steno, ko ste izgubljali 7 - 0 (tako kot predkratkim Birmingham v angleškem pokalu), potem boste vedeli o čem govorim.

Kot kaže, pa to končno razumejo tudi pri EA, kjer imajo namen te težave popraviti v prihodnjih različicah, vsaj tako trdi šef mobilnih iger Mitch Lasky: "Mislimo, da je igra pretežka. Preveč se trudimo posnemati način igranja kot na konzolah. Zadeva ne deluje na mobilnikih, tako da bomo začeli znova."

Sprememb verjetno ne bo do FIFE 2007, ki bo prišla na prodajne police konec leta. FIFA World Cup 2006 bo tako žal ostala nespremenjena. Vendar Lasky trdi, da je velik privrženec nogometa, in da naj kakšnih bistvenih sprememb v igrah ne pričakujemo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki