marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Natečaj M:Windows Phone 7 predstavlja več kot 40 aplikacij


29.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Na natečaj M:Windows Phone 7, ki sta ga organizirala Microsoft Slovenija in Mobitel, je bilo pravočasno oddanih več kot 40 aplikacij za mobilnike Windows Phone 7, ki ustrezajo vsem potrebnim kriterijem. Brezplačne aplikacije so sedaj na voljo vsem uporabnikom pametnih telefonov Windows Phone 7 v spletni trgovini Marketplace in na spletnem mestu Tehnik. Vse aplikacije do 5. 9. 2011 sodelujejo v izboru najboljših.

Natečaj M:Windows Phone 7 je naletel na izvrsten odziv, saj je bilo pravočasno izdelanih veliko izvirnih in uporabnih aplikacij. Aplikacije, ki so prejele odobritev Microsoftovih strokovnjakov in izpolnjujejo vse zahtevane pogoje, teh je 43, so objavljene v spletni trgovini Marketplace ter na spletnem mestu Tehnik, kjer so podrobno predstavljene. Tako imajo uporabniki pametnih mobitelov z operacijskim sistemom Windows Phone 7 priložnost, da jih preizkusijo tudi sami. Hkrati lahko s svojimi glasovi sodelujejo pri izbiri najbolj inovativnih in uporabnih aplikacij natečaja M:Windows Phone 7, in sicer v treh različnih kategorijah: informativne vsebine, zabavne aplikacije in poslovne aplikacije. Glasovanje bo potekalo vse do 5. 9. 2011.

Avtorji najbolj priljubljenih aplikacij v posamezni kategoriji natečaja bodo prejeli mobilne telefone Windows Phone 7. Strokovna žirija bo nato izbrala še tri najboljše aplikacije natečaja M:Windows Phone 7; avtor najboljše aplikacije bo prejel 5.000 evrov, druge najboljše 2.000 in tretje najboljše aplikacije 1.000 evrov. Hkrati bo podeljena tudi nagrada za najboljšo idejo, avtor le-te pa bo prejel mobilnik Windows Phone 7. Poleg tega bodo vsi razvijalci aplikacij, ki so v skladu s pogoji natečaja oddali aplikacijo, dobili izjemno priložnost za sodelovanje na regijskem natečaju za najboljšo Windows Phone 7 aplikacijo z nagradnim skladom v višini 25.000 evrov.

Informacije o poteku nagradnega natečaja M:Windows Phone 7 so na voljo na spletnem mestu Tehnik, kjer so objavljena tudi navodila za prenos aplikacij in potek glasovanja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki