marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Nagrajenci izbora "Mobilnik leta 2014"


20.01.2015
Objavil: Thomas Bergant

Na našem portalu ste lahko od 28. novembra do 28. decembra 2014 glasovali za mobilnik leta 2014 po izboru obiskovalcev mobile.si. Sedaj pa si preberite še, kdo so dobitniki nagrad.

Zmagovalec letošnjega izbora je Apple iPhone 6, na drugem mestu je sledil Samsung Galaxy Note 4, na tretje mesto pa se je uvrstil Samsung Galaxy S5.

O rezultatih glasovanja smo že pisal takoj po končanem izboru in jih lahko preberete tukaj.

V nedeljo, 29. decembra 2014, torej le en dan po zaključku glasovanja, smo opravili žrebanje dobitnikov nagrad. Žrebanje je potekalo elektronsko preko strani randompicker.com. Protokol žrebanja je dosegljiv s klikom na povezavo.

Letošnji nagrajenci so:

Mobilnik Samsung Galaxy Alpha
Ana Povalej
Ljubljana

Olloclip 4-in-1 leča za iPhone 5/5s
Urban Bevk
Cerkno

Torbica za mobilni telefon
SDanijel Smej
Odranci

Vsem nagrajencem čestitamo in jim želimo uspešno uporabo nagrad.

Ekipa portala mobile.si se zahvaljuje vsem sodelujočim za glasovanje, hkrati pa vas vabimo, da se glasovanja udeležite tudi v letu 2015, ko bomo izbirali mobilnik leta 2015.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki