marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

slikaSamsung na dogodku CES 2020 napovedal dobo izkušenj
13.01.2020

Samsung Electronics je napovedal prehod v tako imenovano dobo izkušenj - dobo inovacij, ki se osredotoča na človeka in združuje strojno ter programsko opremo, ki bo omogočala prilagojene uporabniške izkušnje. Naše življenje bo tako postalo enostavnejše in prijetnejše.

članki

ModeLabs se pripravlja na začetek prodaje drugega mobilca znamke Hummer

Deli z ostalimi

17.05.2008
Objavil: Igor Prešeren

Francoski proizvajalec MobileLabs je naznanil prihod svojega drugega mobilnega telefona znamke Hummer. Ta telefon je plod podpisa ekskluzivne pogodbe, ki so jo MobileLabs podpisali z družbo Hummer v februarju leta 2007.

Kot že njegov predhodnik HT1, je tudi model HT2 oblikovan tako, da po obliki spominja na kolesa in prednjo masko svetovno znanega terenskega vozila Hummer. Po obliki tako novi mobilnik odseva poseben duh vozil Hummer, je pa tudi multimedijsko in tako uporaben v prav vsaki situaciji. Baterija tako zdrži v stanju pripravljenost do 500 ur, telefon podpira 4 frekvenčna območja (quad band), ima opcijo Dual-SIM (dve številki na enem telefonu), vgrajen modem, e-poštni odjemalec in spletno kamero (webcam).

Po svetu je bilo prodanih že več kot 50.000 mobilnikov modela HT1. Sprva se je prodajal samo v Evropi, še posebno v Franciji, Španiji in na NIzozemskem, kmalu pa je postal prodajna uspešnica še na trgu vzhodne Evrope in latinske Amerike. Prodaja zdajšnjega modela se od pred kratkim nadaljuje tudi v Avstraliji,Indiji in Severni Ameriki.

Model Hummer HT2 prihaja na trg v Rusiji v prvem četrtletju 2008 in v Latinski Ameriki ob koncu drugega četrtletja prav tako letos.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki