marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

ModeLabs se pripravlja na začetek prodaje drugega mobilca znamke Hummer

Deli z ostalimi

17.05.2008
Objavil: Igor Prešeren

Francoski proizvajalec MobileLabs je naznanil prihod svojega drugega mobilnega telefona znamke Hummer. Ta telefon je plod podpisa ekskluzivne pogodbe, ki so jo MobileLabs podpisali z družbo Hummer v februarju leta 2007.

Kot že njegov predhodnik HT1, je tudi model HT2 oblikovan tako, da po obliki spominja na kolesa in prednjo masko svetovno znanega terenskega vozila Hummer. Po obliki tako novi mobilnik odseva poseben duh vozil Hummer, je pa tudi multimedijsko in tako uporaben v prav vsaki situaciji. Baterija tako zdrži v stanju pripravljenost do 500 ur, telefon podpira 4 frekvenčna območja (quad band), ima opcijo Dual-SIM (dve številki na enem telefonu), vgrajen modem, e-poštni odjemalec in spletno kamero (webcam).

Po svetu je bilo prodanih že več kot 50.000 mobilnikov modela HT1. Sprva se je prodajal samo v Evropi, še posebno v Franciji, Španiji in na NIzozemskem, kmalu pa je postal prodajna uspešnica še na trgu vzhodne Evrope in latinske Amerike. Prodaja zdajšnjega modela se od pred kratkim nadaljuje tudi v Avstraliji,Indiji in Severni Ameriki.

Model Hummer HT2 prihaja na trg v Rusiji v prvem četrtletju 2008 in v Latinski Ameriki ob koncu drugega četrtletja prav tako letos.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki