marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Posebna Mobitelova ponudba za valentinovo

Deli z ostalimi
Mobitel

04.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel tudi letos preseneča za valentinovo. Letos vsem novim in obstoječim naročnikom ponuja posebno, dvojno ugodno ponudbo. Uporabniki lahko ob sklenitvi enega samega naročniškega razmerja kupijo kar dva napredna mobitela UMTS. Mobitelov mobilni portal Planet pa nudi vrsto zabavnih in uporabnih valentinovih vsebin, ki prinašajo lepe nagrade.

Družba Mobitel je tudi letos pripravila posebno ponudbo za valentinovo. V že tradicionalni februarski akcijski ponudbi je tako na voljo izredno privlačen Valentinov paket. Ta vsem naročnikom ob sklenitvi oziroma podaljšanju le enega naročniškega razmerja za 24 mesecev omogoča hkraten nakup kar dveh naprednih mobitelov UMTS Samsung L700. Cena kompleta omenjenih mobilnikov je za naročnike paketov Povezani 33, 44, 55 in 77 le 1 evro, za vse ostale naročnike pa je le-ta na voljo v splošni naročniško-prodajni akciji za 129 evrov (cene z DDV). Skupaj z mobilnikoma Samsung L700 vsi kupci kompletov prejmejo še dodatno darilo - grelni srček za roke.

Ob tej priložnosti je nove vsebine, povezane z valentinovim, predstavil tudi mobilni portal Planet. Tako se lahko obiskovalci mobilnega multimedijskega portala s sodelovanjem v nagradnem kvizu potegujejo za romantični vikend v dvoje v apartmajih in wellness centru Korošec. Svoje znanje pa lahko obiskovalci preizkusijo tudi v nagradnem kvizu, v katerem bodo srečni nagrajenci prejeli vstopnice za koncert Jana Plestenjaka, ki bo 10. februarja v Hali Tivoli. Zatem pa bo na voljo še nagradni kviz, ki bo nagrajence popeljal na koncert Gorana Karana; le-ta bo 13. februarja 2009 v Grand Hotelu Union v Ljubljani. Medtem lahko vsi zaljubljenci preverijo svoj ljubezenski horoskop in izvedo, kateri partner je idealen zanje, v znamenju valentinovega pa lahko opremijo tudi svoj mobilnik. V ta namen jih na mobilnem Planetu čakajo izbrana ozadja, animacije ter ljubezenske melodije. Za hitri dostop do omenjenih vsebin je treba poslati sporočilo SMS s ključno besedo P VALENTINOVO na številko 1919.

Vse potrebne informacije o Mobitelovi ponudbi uporabniki najdejo na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, v ta namen pa lahko obiščejo tudi katerikoli Mobitelov center ali pokličejo v Center za pomoč naročnikom na brezplačno številko 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki