marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Posebna Mobitelova ponudba za valentinovo


04.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel tudi letos preseneča za valentinovo. Letos vsem novim in obstoječim naročnikom ponuja posebno, dvojno ugodno ponudbo. Uporabniki lahko ob sklenitvi enega samega naročniškega razmerja kupijo kar dva napredna mobitela UMTS. Mobitelov mobilni portal Planet pa nudi vrsto zabavnih in uporabnih valentinovih vsebin, ki prinašajo lepe nagrade.

Družba Mobitel je tudi letos pripravila posebno ponudbo za valentinovo. V že tradicionalni februarski akcijski ponudbi je tako na voljo izredno privlačen Valentinov paket. Ta vsem naročnikom ob sklenitvi oziroma podaljšanju le enega naročniškega razmerja za 24 mesecev omogoča hkraten nakup kar dveh naprednih mobitelov UMTS Samsung L700. Cena kompleta omenjenih mobilnikov je za naročnike paketov Povezani 33, 44, 55 in 77 le 1 evro, za vse ostale naročnike pa je le-ta na voljo v splošni naročniško-prodajni akciji za 129 evrov (cene z DDV). Skupaj z mobilnikoma Samsung L700 vsi kupci kompletov prejmejo še dodatno darilo - grelni srček za roke.

Ob tej priložnosti je nove vsebine, povezane z valentinovim, predstavil tudi mobilni portal Planet. Tako se lahko obiskovalci mobilnega multimedijskega portala s sodelovanjem v nagradnem kvizu potegujejo za romantični vikend v dvoje v apartmajih in wellness centru Korošec. Svoje znanje pa lahko obiskovalci preizkusijo tudi v nagradnem kvizu, v katerem bodo srečni nagrajenci prejeli vstopnice za koncert Jana Plestenjaka, ki bo 10. februarja v Hali Tivoli. Zatem pa bo na voljo še nagradni kviz, ki bo nagrajence popeljal na koncert Gorana Karana; le-ta bo 13. februarja 2009 v Grand Hotelu Union v Ljubljani. Medtem lahko vsi zaljubljenci preverijo svoj ljubezenski horoskop in izvedo, kateri partner je idealen zanje, v znamenju valentinovega pa lahko opremijo tudi svoj mobilnik. V ta namen jih na mobilnem Planetu čakajo izbrana ozadja, animacije ter ljubezenske melodije. Za hitri dostop do omenjenih vsebin je treba poslati sporočilo SMS s ključno besedo P VALENTINOVO na številko 1919.

Vse potrebne informacije o Mobitelovi ponudbi uporabniki najdejo na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, v ta namen pa lahko obiščejo tudi katerikoli Mobitelov center ali pokličejo v Center za pomoč naročnikom na brezplačno številko 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki