marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Posebna Mobitelova ponudba za valentinovo

Deli z ostalimi
Mobitel

04.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel tudi letos preseneča za valentinovo. Letos vsem novim in obstoječim naročnikom ponuja posebno, dvojno ugodno ponudbo. Uporabniki lahko ob sklenitvi enega samega naročniškega razmerja kupijo kar dva napredna mobitela UMTS. Mobitelov mobilni portal Planet pa nudi vrsto zabavnih in uporabnih valentinovih vsebin, ki prinašajo lepe nagrade.

Družba Mobitel je tudi letos pripravila posebno ponudbo za valentinovo. V že tradicionalni februarski akcijski ponudbi je tako na voljo izredno privlačen Valentinov paket. Ta vsem naročnikom ob sklenitvi oziroma podaljšanju le enega naročniškega razmerja za 24 mesecev omogoča hkraten nakup kar dveh naprednih mobitelov UMTS Samsung L700. Cena kompleta omenjenih mobilnikov je za naročnike paketov Povezani 33, 44, 55 in 77 le 1 evro, za vse ostale naročnike pa je le-ta na voljo v splošni naročniško-prodajni akciji za 129 evrov (cene z DDV). Skupaj z mobilnikoma Samsung L700 vsi kupci kompletov prejmejo še dodatno darilo - grelni srček za roke.

Ob tej priložnosti je nove vsebine, povezane z valentinovim, predstavil tudi mobilni portal Planet. Tako se lahko obiskovalci mobilnega multimedijskega portala s sodelovanjem v nagradnem kvizu potegujejo za romantični vikend v dvoje v apartmajih in wellness centru Korošec. Svoje znanje pa lahko obiskovalci preizkusijo tudi v nagradnem kvizu, v katerem bodo srečni nagrajenci prejeli vstopnice za koncert Jana Plestenjaka, ki bo 10. februarja v Hali Tivoli. Zatem pa bo na voljo še nagradni kviz, ki bo nagrajence popeljal na koncert Gorana Karana; le-ta bo 13. februarja 2009 v Grand Hotelu Union v Ljubljani. Medtem lahko vsi zaljubljenci preverijo svoj ljubezenski horoskop in izvedo, kateri partner je idealen zanje, v znamenju valentinovega pa lahko opremijo tudi svoj mobilnik. V ta namen jih na mobilnem Planetu čakajo izbrana ozadja, animacije ter ljubezenske melodije. Za hitri dostop do omenjenih vsebin je treba poslati sporočilo SMS s ključno besedo P VALENTINOVO na številko 1919.

Vse potrebne informacije o Mobitelovi ponudbi uporabniki najdejo na spletnem mestu družbe www.mobitel.si, v ta namen pa lahko obiščejo tudi katerikoli Mobitelov center ali pokličejo v Center za pomoč naročnikom na brezplačno številko 041 700 700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki