marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Mobitel uvaja četverčka


12.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel, član Skupine Telekom Slovenije, na slovenskem trgu uvaja četverčka, celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev. Ponudba, zaznamovana z blagovno znamko M4, zajema storitve Mobitel GSM/UMTS, širokopasovni SiOL internet, SiOL telefonijo ter SiOL TV.

Mobitel začenja s trženjem četverčka. S tem na slovenski trg prihaja celovita ponudba, ki združuje storitve Mobitel GSM/UMTS, širokopasovni SiOL internet, SiOL IP telefonijo in SiOL TV. Uporabniki bodo lahko vse potrebno uredili v Mobitelovih centrih, za storitve pa bodo prejemali Mobitelov enotni račun. Naročniki storitve M4 bodo deležni tudi posebnih ugodnosti ter kakovostne podpore in svetovanja pred in po nakupu.

M4 vsebuje:
Mobitel GSM/UMTS - celovit nabor najsodobnejših mobilnih storitev na slovenskem trgu. Naročnikom je na voljo tudi širokopasovni mobilni internet ter dostop do javnega brezžičnega omrežja NeoWLAN.

SiOL telefonija - naročniki M4 lahko brezplačno kličejo vse uporabnike SiOL telefonije in mesečno izkoristijo tudi 120 minut brezplačnih klicev v Telekomovo stacionarno omrežje. Na voljo so številne dodatne storitve, kot so omejevanje klicev, preusmeritve in prikaz identitete klicočega. Svojo obstoječo stacionarno številko lahko naročniki prenesejo v omrežje SiOL IP telefonije in jo uporabljajo še naprej.

SiOL internet - naročniki M4 imajo brez omejitve prometa možnost širokopasovnega dostopa do interneta s hitrostmi od 1 Mbit/s do 1 Gbit/s prek najnovejših tehnologij ADSL, ADSL2+, VDSL2 in optičnega omrežja. SiOL internet vsebuje mnoge dodatne storitve, kot so elektronski poštni naslovi, zaščita pred nezaželeno pošto, Spletnik, 10 MB zakupljenega prostora na strežniku, varnostni paket z licenco za protivirusni program BitDefender in možnost klicnega dostopa.

SiOL televizija - naročniki M4 lahko prek visoko kakovostnega digitalnega signala spremljajo več kot 100 kanalov, na voljo pa so jim tudi številne dodatne storitve, kot so video na zahtevo, osebni snemalnik, elektronski programski vodič, dostop do spletnih novic, varnostne nastavitve in video igre. Uporabniki, ki imajo na voljo optično omrežje, pa lahko le-tega izkoristijo tudi namesto obstoječega omrežja kabelskega operaterja za ogled programov kabelske TV.

Podrobnosti ponudbe bodo predstavljene na spletni strani www.mobitel.si/m4.
Danilo Tomšič, direktor prodaje v Mobitelu: "Mobitel z uvedbo četverčka postaja ponudnik celovitih telekomunikacijskih storitev. Za razširitev ponudbe smo se odločili zaradi zanimanja uporabnikov, ki želijo na enem mestu urediti celoten nabor storitev. Četverček je tudi skladen s strategijo uvajanja naprednih konvergenčnih storitev v Skupini Telekom Slovenije."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki