marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Instant Internet - odslej z neomejenim prenosom podatkov


16.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel z današnjim dnem uvaja novi podatkovni paket z neomejenim prenosom podatkov v Sloveniji. Paket Internet neomejeno bo za 29 EUR mesečne zakupnine vključeval tudi uporabo omrežja NeoWLAN. Novi paket lahko izberejo vsi obstoječi in novi Mobitelovi naročniki, dosedanjim naročnikom podatkovnega paketa Giga oziroma Poslovni Giga pa bo Mobitel samodejno vključil neomejen internet po nižji ceni, 29 EUR.

Naročniki bodo z novo ponudbo pridobili poln dostop do Mobitelovega omrežja 3,5 G, ki podpira tehnologije HSDPA in HSUPA ter omogoča hiter, zmogljiv mobilni internet z megabitnimi hitrostmi do 7,2 Mb/s. Ob prihodu nove, neomejene ponudbe, Mobitel ponuja tudi dve podatkovni napravi po ugodni ceni. Modem 3 G proizvajalca ZTE je ob vezavi/podaljšanju naročniškega razmerja in hkratni uporabi novega podatkovnega paketa za 24 mesecev na voljo za zgolj 1 EUR, 3,5 G modem USB Novatel Wireless Ovation MC950D pa za samo 15 EUR.

Mobitel svojim uporabnikom zagotavlja zmogljivo mobilno omrežje tretje in pol generacije, ki s svojimi zmogljivostmi omogoča zanesljiv in hiter internet kar 73 odstotkom prebivalstva Slovenije.

Omrežje Mobitel GSM/UMTS je že od samega začetka načrtovano v luči zagotavljanja zanesljivega delovanja in zmogljivosti, ki so prilagojene velikemu številu uporabnikov. Primerna gostota in zasnova omrežja sta namreč potrebni, če želi operater zagotavljati visoke prenosne hitrosti velikemu številu uporabnikov.

Uporabniki se lahko v Mobitelovih centrih dogovorijo za povsem brezplačno testiranje Instant Interneta. Tako lahko na svojem domu ali delovnem mestu še pred samim nakupom oz. podpisom pogodbe preizkusijo delovanje najbolj zmogljivega mobilnega interneta. Dejanska hitrost prenosa podatkov je namreč odvisna od terminalne opreme, stanja omrežja, radijskih razmer in drugih dejavnikov na prenosni poti.

Več informacij o novi ponudbi lahko vsi novi in obstoječi uporabniki pridobijo v Mobitelovi prodajni mreži, s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700 ter na spletni strani www.mobitel.si.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki