marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

Mobitelova ugodnost za gluhe in naglušne

Deli z ostalimi
Mobitel

18.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel se v okviru družbeno odgovornega ravnanja skrbno posveča posameznikom s posebnimi potrebami. Tako je v posebni ponudbi za gluhe in naglušne slednjim za sporazumevanje v znakovnem jeziku omogočila ugodnost brezplačne videotelefonije v Mobitelovem omrežju.

Novost je rezultat dolgoletnega dobrega sodelovanja družbe Mobitel z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije.

Mobitel kot družbeno odgovorno podjetje pozornost posveča tudi posameznikom s posebnimi potrebami, saj se zaveda pomena enakih možnosti vključenosti v sodobno družbo, ki jo močno zaznamujejo tehnološke in komunikacijske danosti.

V svojih prizadevanjih, da bi vsi posamezniki uspešno in enakopravno sodelovali v komunikacijskem procesu, že vrsto let, vse od leta 1999, zagotavlja ponudbo, oblikovano glede na potrebe posameznikov z okvaro sluha.

Mobitel je za gluhe in naglušne pripravil poseben naročniški paket, ki ponuja brezplačno videotelefonijo v Mobitelovem omrežju. Z njo lahko naročniki brezplačno komunicirajo v znakovnem jeziku. Poleg tega je posebej ugodna tudi cena SMS- in MMS-sporočanja, saj znaša le 0,01669 ? za poslano sporočilo.

Družba Mobitel je pri pripravi ponudbe sodelovala z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije, nestrankarsko, nevladno, strokovno organizacijo, ki si prizadeva za enakopraven položaj in pravice gluhih in naglušnih. Mobitel je Zvezi že pred časom podaril 100 mobilnikov UMTS, dobro sodelovanje pa se obeta tudi v prihodnje.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki