marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Mobitelova ugodnost za gluhe in naglušne

Deli z ostalimi
Mobitel

18.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel se v okviru družbeno odgovornega ravnanja skrbno posveča posameznikom s posebnimi potrebami. Tako je v posebni ponudbi za gluhe in naglušne slednjim za sporazumevanje v znakovnem jeziku omogočila ugodnost brezplačne videotelefonije v Mobitelovem omrežju.

Novost je rezultat dolgoletnega dobrega sodelovanja družbe Mobitel z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije.

Mobitel kot družbeno odgovorno podjetje pozornost posveča tudi posameznikom s posebnimi potrebami, saj se zaveda pomena enakih možnosti vključenosti v sodobno družbo, ki jo močno zaznamujejo tehnološke in komunikacijske danosti.

V svojih prizadevanjih, da bi vsi posamezniki uspešno in enakopravno sodelovali v komunikacijskem procesu, že vrsto let, vse od leta 1999, zagotavlja ponudbo, oblikovano glede na potrebe posameznikov z okvaro sluha.

Mobitel je za gluhe in naglušne pripravil poseben naročniški paket, ki ponuja brezplačno videotelefonijo v Mobitelovem omrežju. Z njo lahko naročniki brezplačno komunicirajo v znakovnem jeziku. Poleg tega je posebej ugodna tudi cena SMS- in MMS-sporočanja, saj znaša le 0,01669 ? za poslano sporočilo.

Družba Mobitel je pri pripravi ponudbe sodelovala z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije, nestrankarsko, nevladno, strokovno organizacijo, ki si prizadeva za enakopraven položaj in pravice gluhih in naglušnih. Mobitel je Zvezi že pred časom podaril 100 mobilnikov UMTS, dobro sodelovanje pa se obeta tudi v prihodnje.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki