marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Mobitelova ugodnost za gluhe in naglušne

Deli z ostalimi
Mobitel

18.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel se v okviru družbeno odgovornega ravnanja skrbno posveča posameznikom s posebnimi potrebami. Tako je v posebni ponudbi za gluhe in naglušne slednjim za sporazumevanje v znakovnem jeziku omogočila ugodnost brezplačne videotelefonije v Mobitelovem omrežju.

Novost je rezultat dolgoletnega dobrega sodelovanja družbe Mobitel z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije.

Mobitel kot družbeno odgovorno podjetje pozornost posveča tudi posameznikom s posebnimi potrebami, saj se zaveda pomena enakih možnosti vključenosti v sodobno družbo, ki jo močno zaznamujejo tehnološke in komunikacijske danosti.

V svojih prizadevanjih, da bi vsi posamezniki uspešno in enakopravno sodelovali v komunikacijskem procesu, že vrsto let, vse od leta 1999, zagotavlja ponudbo, oblikovano glede na potrebe posameznikov z okvaro sluha.

Mobitel je za gluhe in naglušne pripravil poseben naročniški paket, ki ponuja brezplačno videotelefonijo v Mobitelovem omrežju. Z njo lahko naročniki brezplačno komunicirajo v znakovnem jeziku. Poleg tega je posebej ugodna tudi cena SMS- in MMS-sporočanja, saj znaša le 0,01669 ? za poslano sporočilo.

Družba Mobitel je pri pripravi ponudbe sodelovala z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije, nestrankarsko, nevladno, strokovno organizacijo, ki si prizadeva za enakopraven položaj in pravice gluhih in naglušnih. Mobitel je Zvezi že pred časom podaril 100 mobilnikov UMTS, dobro sodelovanje pa se obeta tudi v prihodnje.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki