marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Rešitve za varno poslovanje

Deli z ostalimi
Mobitel

13.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svojo dejavnost razširila na področje trženja rešitev za varno poslovanje. Uporabnikom bo zagotavljala varno shranjevanje in kopiranje podatkov, upravljan poštni strežnik ter najem strežnikov. Storitve so plod sodelovanja družb Mobitel in Avtenta.si.

Družba Mobitel začenja s trženjem rešitev za varno poslovanje, ki so plod sodelovanja Mobitela z Avtento.si, podjetij Skupine Telekom Slovenije. Rešitve so namenjene poslovnim uporabnikom, v prihodnje pa tudi ostalim, ki bodo lahko izbirali med različnimi paketi storitev, skladno s svojimi potrebami. Poleg odlične in zanesljive storitve bodo deležni tudi strokovnega svetovanja pri izbiri in implementaciji rešitev.

Rešitve za varnost poslovanja pri Mobitelu zajemajo varno shranjevanje in kopiranje podatkov v posebni varni sobi, upravljan poštni strežnik z dostopom do elektronske komunikacije prek različnih kanalov, tudi mobilnih, ter najem strežnikov, virtualnih in fizičnih. Vsa sistemska oprema je v varovanem okolju, kjer je zaščitena pred požarom, prahom, izlitjem tekočine, korozivnim plinom, ruševinami, nepooblaščenim dostopom ipd. Mobitel bo v sodelovanju z Avtento.si skrbel za nemoteno delovanje rešitev, ki poganjajo informacijski sistem uporabnikov.

Opis ponudbe

Osnovni paket
Zagotavlja varno shranjevanje in kopiranje podatkov v varni sobi, kjer so le-ti zaščiteni pred izgubami.
Od 10,90 EUR mesečno dalje.

Komunikacijski paket
Zagotavlja varno shranjevanje in kopiranje podatkov ter strokovno upravljan poštni strežnik. Paket omogoča dostop do elektronske pošte, koledarja in kontaktov s poljubnih lokacij (delovno mesto, doma, na poti) prek različnih kanalov (mobilnik, prenosnik, dlančnik, ...).
Od 21,90 EUR mesečno dalje.

Celoviti paket
Mobitelov Celoviti paket omogoča sistem za varno shranjevanje in kopiranje podatkov (delovnih postaj in baz podatkov), ki se nahaja v eni od varnih sob. Omogoča varno in učinkovito shranjevanje datotek, saj se redno ustvarjajo varnostne kopije vseh pomembnih podatkov, celotnih baz podatkov ali elektronske pošte. Te kopije se hranijo v varni sobi, kjer so vsi podatki zaklenjeni oz. zakodirani in dostopni le naročniku. Celoviti paket nudi celovito rešitev: arhiv/varno kopiranje z računalnikov, baz podatkov in datotek ter celovito komunikacijo/dostop do poštnega strežnika.
Od 63,90 EUR mesečno dalje.

Najem strežnika
Strežnik je srce informacijskega sistema. Zato je nujno, da skrbimo za njegovo nemoteno in pravilno delovanje. Mobitel nudi najem strežnikov, nahajajo se v varni sobi, kjer so zaščiteni ter redno in strokovno vzdrževani. Uporabnik se lahko odloči za najem virtualnih ali fizičnih strežnikov, skladno s svojimi željami in potrebami.
Od 69,90 EUR mesečno dalje.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki