marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Rešitve za varno poslovanje

Deli z ostalimi
Mobitel

13.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel je svojo dejavnost razširila na področje trženja rešitev za varno poslovanje. Uporabnikom bo zagotavljala varno shranjevanje in kopiranje podatkov, upravljan poštni strežnik ter najem strežnikov. Storitve so plod sodelovanja družb Mobitel in Avtenta.si.

Družba Mobitel začenja s trženjem rešitev za varno poslovanje, ki so plod sodelovanja Mobitela z Avtento.si, podjetij Skupine Telekom Slovenije. Rešitve so namenjene poslovnim uporabnikom, v prihodnje pa tudi ostalim, ki bodo lahko izbirali med različnimi paketi storitev, skladno s svojimi potrebami. Poleg odlične in zanesljive storitve bodo deležni tudi strokovnega svetovanja pri izbiri in implementaciji rešitev.

Rešitve za varnost poslovanja pri Mobitelu zajemajo varno shranjevanje in kopiranje podatkov v posebni varni sobi, upravljan poštni strežnik z dostopom do elektronske komunikacije prek različnih kanalov, tudi mobilnih, ter najem strežnikov, virtualnih in fizičnih. Vsa sistemska oprema je v varovanem okolju, kjer je zaščitena pred požarom, prahom, izlitjem tekočine, korozivnim plinom, ruševinami, nepooblaščenim dostopom ipd. Mobitel bo v sodelovanju z Avtento.si skrbel za nemoteno delovanje rešitev, ki poganjajo informacijski sistem uporabnikov.

Opis ponudbe

Osnovni paket
Zagotavlja varno shranjevanje in kopiranje podatkov v varni sobi, kjer so le-ti zaščiteni pred izgubami.
Od 10,90 EUR mesečno dalje.

Komunikacijski paket
Zagotavlja varno shranjevanje in kopiranje podatkov ter strokovno upravljan poštni strežnik. Paket omogoča dostop do elektronske pošte, koledarja in kontaktov s poljubnih lokacij (delovno mesto, doma, na poti) prek različnih kanalov (mobilnik, prenosnik, dlančnik, ...).
Od 21,90 EUR mesečno dalje.

Celoviti paket
Mobitelov Celoviti paket omogoča sistem za varno shranjevanje in kopiranje podatkov (delovnih postaj in baz podatkov), ki se nahaja v eni od varnih sob. Omogoča varno in učinkovito shranjevanje datotek, saj se redno ustvarjajo varnostne kopije vseh pomembnih podatkov, celotnih baz podatkov ali elektronske pošte. Te kopije se hranijo v varni sobi, kjer so vsi podatki zaklenjeni oz. zakodirani in dostopni le naročniku. Celoviti paket nudi celovito rešitev: arhiv/varno kopiranje z računalnikov, baz podatkov in datotek ter celovito komunikacijo/dostop do poštnega strežnika.
Od 63,90 EUR mesečno dalje.

Najem strežnika
Strežnik je srce informacijskega sistema. Zato je nujno, da skrbimo za njegovo nemoteno in pravilno delovanje. Mobitel nudi najem strežnikov, nahajajo se v varni sobi, kjer so zaščiteni ter redno in strokovno vzdrževani. Uporabnik se lahko odloči za najem virtualnih ali fizičnih strežnikov, skladno s svojimi željami in potrebami.
Od 69,90 EUR mesečno dalje.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki