marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Mobitel predstavlja m:komunikator

Deli z ostalimi

19.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel predstavlja novo storitev m:komunikator, ki videotelefonijo prinaša tudi na osebne računalnike. Tako lahko videotelefonijo uporabljajo tudi Mobitelovi naročniki, ki nimajo UMTS-mobilnika.

S storitvijo m:komunikator lahko tudi Mobitelovi naročniki-uporabniki osebnega računalnika za komunikacijo uporabljajo videotelefonijo. Video klic lahko vzpostavijo z uporabniki UMTS-mobilnikov, ki podpirajo videotelefonijo (in obratno), ter z drugimi uporabniki osebnih računalnikov, ki uporabljajo m:komunikator.

Za uporabo storitve uporabnik potrebuje osebni računalnik z operacijskim sistemom MS Windows, dostop do interneta, zvočnike in mikrofon ter spletno kamero, uporabniško ime in geslo pa dobi na spletnem Planetu. V zavihku Sporočanje pod povezavo m:komunikator so na voljo navodila za uporabo storitve in program m:komunikator, ki si ga prenese na svoj računalnik. Uporabniško ime je enako mobilni številki brez vodilne 0 (npr. če je vaša mobilna številka 041700700, je vaše uporabniško ime 41700700). Za uporabo storitve je potrebna registracija na spletnem Planetu.

Vsak video klic med računalnikom in mobilnikom se sicer zaračunava po veljavnem ceniku za storitev m:komunikator, vendar velja v promocijskem obdobju na klice znotraj Mobitelovega omrežja 100 % popust. Video klici med uporabniki osebnih računalnikov so brezplačni.

Več informacij o storitvi m:komunikator je objavljenih na spletnem Planetu pod povezavo Sporočanje/m:komunikator, na voljo pa so tudi na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si in v Mobitelovih centrih po vsej Sloveniji. Naročniki se lahko za pomoč in informacije kadarkoli obrnejo na Mobitelov Center za pomoč naročnikom na številko 031/041/051 700 700 (klici iz omrežja Mobitel GSM/UMTS so brezplačni) ali na naslov info@mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki