marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Mobitel predstavlja m:komunikator

Deli z ostalimi

19.03.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel predstavlja novo storitev m:komunikator, ki videotelefonijo prinaša tudi na osebne računalnike. Tako lahko videotelefonijo uporabljajo tudi Mobitelovi naročniki, ki nimajo UMTS-mobilnika.

S storitvijo m:komunikator lahko tudi Mobitelovi naročniki-uporabniki osebnega računalnika za komunikacijo uporabljajo videotelefonijo. Video klic lahko vzpostavijo z uporabniki UMTS-mobilnikov, ki podpirajo videotelefonijo (in obratno), ter z drugimi uporabniki osebnih računalnikov, ki uporabljajo m:komunikator.

Za uporabo storitve uporabnik potrebuje osebni računalnik z operacijskim sistemom MS Windows, dostop do interneta, zvočnike in mikrofon ter spletno kamero, uporabniško ime in geslo pa dobi na spletnem Planetu. V zavihku Sporočanje pod povezavo m:komunikator so na voljo navodila za uporabo storitve in program m:komunikator, ki si ga prenese na svoj računalnik. Uporabniško ime je enako mobilni številki brez vodilne 0 (npr. če je vaša mobilna številka 041700700, je vaše uporabniško ime 41700700). Za uporabo storitve je potrebna registracija na spletnem Planetu.

Vsak video klic med računalnikom in mobilnikom se sicer zaračunava po veljavnem ceniku za storitev m:komunikator, vendar velja v promocijskem obdobju na klice znotraj Mobitelovega omrežja 100 % popust. Video klici med uporabniki osebnih računalnikov so brezplačni.

Več informacij o storitvi m:komunikator je objavljenih na spletnem Planetu pod povezavo Sporočanje/m:komunikator, na voljo pa so tudi na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si in v Mobitelovih centrih po vsej Sloveniji. Naročniki se lahko za pomoč in informacije kadarkoli obrnejo na Mobitelov Center za pomoč naročnikom na številko 031/041/051 700 700 (klici iz omrežja Mobitel GSM/UMTS so brezplačni) ali na naslov info@mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki