marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaStoritev Huawei Track AI bo pri otrocih iskala znake poslabšanja vida
25.04.2019

Huaweijevo umetno inteligenco in pametne tehnologije bodo uporabljali v očesnih Sodeluje namreč z ustanovama IIS Aragon in DIVE Medical pri razvoju storitve Track AI, katere umetna inteligenca razvita na podlagi bogatega znanja Huaweija, bo odkrivala in diagnosticirala zgodnje znake poslabšanja vida.

slikaSamsung prestavil lansiranje Galaxya Fold
24.04.2019

Samsung je prestavil lansiranje svojega prvega prepogljivega mobilnika Galaxy Fold, ki naj bi bil po prvotnem načrtu lansiran jutri, 26. aprila. Za to potezo so se odločili, ker so prva testiranja pokazala kar nekaj nepravilnosti pri delovanju.

slikaS posodobitvijo Nokie 9 PureView postane čitalec prstnih odtisov manj varen
23.04.2019

Že od samega začetka se je Nokia 9 PureView ubadala s težavo čitalnika prstnih odtisov, ni bil tako zanesljiv, kot bi moral biti. HMD Global zato sedaj izvaja posodobitev programske opreme, s katero naj bi odpravili težavo. Nekateri uporabniki so posodobitev že namestili, vendar se je izkazalo, da popravek povzroča varnostno težavo.

slikaAmazon načrtuje lansiranje brezplačne glasbene storitve
19.04.2019

Glede na zadnje navedbe na spletu pri Amazonu pripravljajo brezplačno glasbeno storitev, s katero želijo pridobiti stranke, ki trenutno uporabljajo Spotify. Nova storitev bo zajemala manjši nabor glasbe kot plačljiva Prime in Amazon Music Unlimited.

slikaHonor bo maja predstavil serijo 20
17.04.2019

Honor je razposlal vabila za dogodek, ki bo potekal 21. maja v Londonu. Na njem bodo predstavili serijo Honor 20, samo vabilo pa je precej zanimivo, saj je bil datum napisan kot matematična enačba: 444+4x4x4+(4+4)/4+44/4.

članki

Plačaj zame ...

Deli z ostalimi
Mobitel

22.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova ponudba nudi Mobiuporabnikom prijazno storitev Plačaj zame. Ta jim namreč omogoča, da kličejo na izbrano številko Mobitelovega naročnika, tudi ko je njihov račun prazen. Strošek klica prevzame klicani naročnik, ki lahko Mobiuporabniku račun tudi hitro in enostavno napolni.

Mobitel je ob prenovi Mobi programa uvedel priročno storitev, s katero lahko Mobiuporabniki kljub praznemu računu kličejo Mobitelove naročnike. Vsak Mobiuporabnik si namreč lahko izbere dve naročniški številki, na katere kliče na stroške klicanega naročnika, ne glede na stanje na njegovem Mobiračunu. Vsak naročnik pa si lahko izbere dva Mobiuporabnika, ki ga lahko kličeta na njegov račun. Hkrati lahko vsak Mobitelov uporabnik poljubni Mobiračun tudi hitro in enostavno napolni s pomočjo ukaznega niza *123*16-mestna številka Mobikartice *telefonska številka Mobiuporabnika # tipka za klic, s storitvijo Moneta ali prek mobilnega Planeta (sklop Moj Mobitel).

Storitev Plačaj zame je namenjena klicem v Sloveniji, ki se obračunavajo po ceni 0,10 EUR na minuto. Če naročnik gostuje v tujem omrežju, se k ceni prišteje še strošek prevzetega dohodnega klica. Če pa se v tujini nahaja Mobiuporabnik, klic v Slovenijo kot običajno plača skladno z veljavnim cenikom.

Storitev Plačaj zame za želenega Mobiuporabnika vklopi naročnik Mobitel GSM/UMTS, ki bo prevzel strošek dohodnega klica. To stori v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolni obrazec, objavljen na Mobitelovih spletnih straneh in ga pošlje na naslov: Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana. Tako Mobiuporabnik kot naročnik sta o vklopu storitve obveščena prek sporočila SMS.

Storitev je še posebej dobrodošla staršem, ki želijo biti vedno dostopni za klic svojih mladostnikov, Mobiuporabnikov, veseli pa je bodo tudi drugi družinski člani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki