marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Plačaj zame ...

Deli z ostalimi
Mobitel

22.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova ponudba nudi Mobiuporabnikom prijazno storitev Plačaj zame. Ta jim namreč omogoča, da kličejo na izbrano številko Mobitelovega naročnika, tudi ko je njihov račun prazen. Strošek klica prevzame klicani naročnik, ki lahko Mobiuporabniku račun tudi hitro in enostavno napolni.

Mobitel je ob prenovi Mobi programa uvedel priročno storitev, s katero lahko Mobiuporabniki kljub praznemu računu kličejo Mobitelove naročnike. Vsak Mobiuporabnik si namreč lahko izbere dve naročniški številki, na katere kliče na stroške klicanega naročnika, ne glede na stanje na njegovem Mobiračunu. Vsak naročnik pa si lahko izbere dva Mobiuporabnika, ki ga lahko kličeta na njegov račun. Hkrati lahko vsak Mobitelov uporabnik poljubni Mobiračun tudi hitro in enostavno napolni s pomočjo ukaznega niza *123*16-mestna številka Mobikartice *telefonska številka Mobiuporabnika # tipka za klic, s storitvijo Moneta ali prek mobilnega Planeta (sklop Moj Mobitel).

Storitev Plačaj zame je namenjena klicem v Sloveniji, ki se obračunavajo po ceni 0,10 EUR na minuto. Če naročnik gostuje v tujem omrežju, se k ceni prišteje še strošek prevzetega dohodnega klica. Če pa se v tujini nahaja Mobiuporabnik, klic v Slovenijo kot običajno plača skladno z veljavnim cenikom.

Storitev Plačaj zame za želenega Mobiuporabnika vklopi naročnik Mobitel GSM/UMTS, ki bo prevzel strošek dohodnega klica. To stori v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolni obrazec, objavljen na Mobitelovih spletnih straneh in ga pošlje na naslov: Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana. Tako Mobiuporabnik kot naročnik sta o vklopu storitve obveščena prek sporočila SMS.

Storitev je še posebej dobrodošla staršem, ki želijo biti vedno dostopni za klic svojih mladostnikov, Mobiuporabnikov, veseli pa je bodo tudi drugi družinski člani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki