marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Plačaj zame ...

Deli z ostalimi
Mobitel

22.01.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova ponudba nudi Mobiuporabnikom prijazno storitev Plačaj zame. Ta jim namreč omogoča, da kličejo na izbrano številko Mobitelovega naročnika, tudi ko je njihov račun prazen. Strošek klica prevzame klicani naročnik, ki lahko Mobiuporabniku račun tudi hitro in enostavno napolni.

Mobitel je ob prenovi Mobi programa uvedel priročno storitev, s katero lahko Mobiuporabniki kljub praznemu računu kličejo Mobitelove naročnike. Vsak Mobiuporabnik si namreč lahko izbere dve naročniški številki, na katere kliče na stroške klicanega naročnika, ne glede na stanje na njegovem Mobiračunu. Vsak naročnik pa si lahko izbere dva Mobiuporabnika, ki ga lahko kličeta na njegov račun. Hkrati lahko vsak Mobitelov uporabnik poljubni Mobiračun tudi hitro in enostavno napolni s pomočjo ukaznega niza *123*16-mestna številka Mobikartice *telefonska številka Mobiuporabnika # tipka za klic, s storitvijo Moneta ali prek mobilnega Planeta (sklop Moj Mobitel).

Storitev Plačaj zame je namenjena klicem v Sloveniji, ki se obračunavajo po ceni 0,10 EUR na minuto. Če naročnik gostuje v tujem omrežju, se k ceni prišteje še strošek prevzetega dohodnega klica. Če pa se v tujini nahaja Mobiuporabnik, klic v Slovenijo kot običajno plača skladno z veljavnim cenikom.

Storitev Plačaj zame za želenega Mobiuporabnika vklopi naročnik Mobitel GSM/UMTS, ki bo prevzel strošek dohodnega klica. To stori v najbližjem Mobitelovem centru ali pa izpolni obrazec, objavljen na Mobitelovih spletnih straneh in ga pošlje na naslov: Mobitel, d. d., Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana. Tako Mobiuporabnik kot naročnik sta o vklopu storitve obveščena prek sporočila SMS.

Storitev je še posebej dobrodošla staršem, ki želijo biti vedno dostopni za klic svojih mladostnikov, Mobiuporabnikov, veseli pa je bodo tudi drugi družinski člani.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki