marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Mobitel izpolnil uredbo o gostovanjih

Deli z ostalimi
Mobitel

18.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je izpolnil zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Poleg predčasne uvedbe nižjih cen, evrotarife, je zagotovil tudi brezplačne klice v Center za pomoč naročnikom med gostovanjem v tujih mobilnih omrežjih.

Mobitel je zagotovil brezplačni klic v svoj Center za pomoč naročnikom med gostovanjem svojih uporabnikov v tujih mobilnih omrežjih. Vsi uporabniki Mobitelovih storitev lahko od septembra dalje brezplačno kličejo številko 041 700-700 (oziroma +386 41 700-700) kjerkoli in kadarkoli.

S tem je Mobitel stopil korak bližje svojim uporabnikom tudi med gostovanjem v tujini, obenem pa presegel zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Brezplačni klici v Center za pomoč naročnikom so bili uvedeni mesec dni pred rokom uredbe, poleg tega pa so na voljo iz vseh mobilnih omrežij, kjer lahko gostujejo Mobitelovi uporabniki. Brezplačne informacije niso dosegljive zgolj med gostovanjem v Evropski uniji, temveč povsod, v skoraj vseh državah sveta. Ugodnost je na voljo tudi Mobiuporabnikom.

Konec septembra pa Mobitel uvaja še brezplačno SMS-obveščanje o cenah. Uporabnik bo ob prijavi v tuje omrežje prejel brezplačni SMS s cenami osnovnih storitev.

Pri klicu iz tujih mobilnih omrežij je potrebno uporabiti klicno številko Slovenije. Uporabnikom svetujemo, da si v pomnilnik svojega aparata vnesejo številko +386 41 700700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki