marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Mobitel izpolnil uredbo o gostovanjih

Deli z ostalimi
Mobitel

18.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je izpolnil zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Poleg predčasne uvedbe nižjih cen, evrotarife, je zagotovil tudi brezplačne klice v Center za pomoč naročnikom med gostovanjem v tujih mobilnih omrežjih.

Mobitel je zagotovil brezplačni klic v svoj Center za pomoč naročnikom med gostovanjem svojih uporabnikov v tujih mobilnih omrežjih. Vsi uporabniki Mobitelovih storitev lahko od septembra dalje brezplačno kličejo številko 041 700-700 (oziroma +386 41 700-700) kjerkoli in kadarkoli.

S tem je Mobitel stopil korak bližje svojim uporabnikom tudi med gostovanjem v tujini, obenem pa presegel zahteve uredbe o gostovanjih v državah Evropske unije. Brezplačni klici v Center za pomoč naročnikom so bili uvedeni mesec dni pred rokom uredbe, poleg tega pa so na voljo iz vseh mobilnih omrežij, kjer lahko gostujejo Mobitelovi uporabniki. Brezplačne informacije niso dosegljive zgolj med gostovanjem v Evropski uniji, temveč povsod, v skoraj vseh državah sveta. Ugodnost je na voljo tudi Mobiuporabnikom.

Konec septembra pa Mobitel uvaja še brezplačno SMS-obveščanje o cenah. Uporabnik bo ob prijavi v tuje omrežje prejel brezplačni SMS s cenami osnovnih storitev.

Pri klicu iz tujih mobilnih omrežij je potrebno uporabiti klicno številko Slovenije. Uporabnikom svetujemo, da si v pomnilnik svojega aparata vnesejo številko +386 41 700700.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki