marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Glasovanje za najboljšo evrovizijsko pesem 2008

Deli z ostalimi

20.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Ta teden bo v Beogradu potekal izbor za najboljšo evrovizijsko pesem, na katerem bo Slovenijo zastopala Rebeka Dremelj. Gledalci bodo lahko za svojo najljubšo pesem glasovali tudi z mobilnikom, organizator mobilnega glasovanja za Slovenijo pa je letos ponovno Planet 9, ki na mobilnem Planetu ponuja vroče evrovizijske vsebine.

Ta teden bo potekal v znamenju izbora najboljše pesmi na vseevropskem tekmovanju (Eurovision Song Contest 2008). V torek in četrtek, 20. in 22. maja, bo v Beogradu potekal predizbor, v soboto, 24. maja, pa še finalni izbor za najboljšo evrovizijsko pesem, na katerem bo kot predstavnica Slovenije nastopila Rebeka Dremelj s pesmijo Vrag naj vzame. Gledalci bodo lahko za svojo najljubšo pesem glasovali tudi z mobilnikom, organizator mobilnega glasovanja za Slovenijo pa je ponovno Planet 9, ki na mobilnem portalu Planet ponuja aktualne evrovizijske vsebine.

Za Planet 9 kot partnerja za mobilno glasovanje v Sloveniji so se organizatorji in izvajalci vseevropskega mobilnega glasovanja odločili zaradi brezhibno opravljenega dela pri preteklih izborih za najboljšo evrovizijsko pesem; prav tako so letošnji preizkusi ponovno potrdili, da je Slovenija med najbolje pripravljenimi državami. Planet namreč izpolnjuje vsa merila za uspešno izvajanje tako obsežnega in zahtevnega mobilnega glasovanja, ki vključuje vse mobilne operaterje sodelujočih držav, pri čemer morajo biti glasovi organizatorjem prireditve na voljo le nekaj minut po končanem glasovanju.

Mobilno glasovanje v Sloveniji
Uporabniki Mobitela, Debitela, Izimobila, Simobil Vodafona in Tušmobila bodo lahko za svojo najljubšo evrovizijsko pesem glasovali prek storitve Mobilno glasovanje. Glasovanje bo potekalo s klicem z ukaznim nizom: *310*zaporedna številka pesmi# (npr. *310*1# za glas, dan prvemu nastopajočemu). Enotna cena posredovanega glasu je 0,63 EUR z DDV. Podrobna navodila za mobilno glasovanje in pogoji sodelovanja so objavljeni na mobilnem in spletnem Planetu.

Evrovizijska pesem na mobilnem Planetu
Dogajanje v Beogradu bodo lahko vsi evrovizijski navdušenci spremljali tudi na mobilnem Planetu v sklopu Evrovizija 2008. Tu so zbrane novice o letošnjem izboru in predstavitve kandidatov letošnjega tekmovanja, na voljo pa je tudi kratek pregled uvrstitev slovenskih predstavnikov na dosedanjih izborih. Obiskovalci lahko sodelujejo tudi v vroči razpravi o uvrstitvi naše predstavnice in se s sodelovanjem v nagradnem kvizu potegujejo za single Vrag naj vzame, na mobilnik pa si naložijo katero od preteklih evrovizijskih uspešnic v obliki uverture ali melodije. Za hitri dostop lahko pošljejo SMS z vsebino P EVROVIZIJA na 1919.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki