marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Glasovanje za najboljšo evrovizijsko pesem 2008

Deli z ostalimi

20.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Ta teden bo v Beogradu potekal izbor za najboljšo evrovizijsko pesem, na katerem bo Slovenijo zastopala Rebeka Dremelj. Gledalci bodo lahko za svojo najljubšo pesem glasovali tudi z mobilnikom, organizator mobilnega glasovanja za Slovenijo pa je letos ponovno Planet 9, ki na mobilnem Planetu ponuja vroče evrovizijske vsebine.

Ta teden bo potekal v znamenju izbora najboljše pesmi na vseevropskem tekmovanju (Eurovision Song Contest 2008). V torek in četrtek, 20. in 22. maja, bo v Beogradu potekal predizbor, v soboto, 24. maja, pa še finalni izbor za najboljšo evrovizijsko pesem, na katerem bo kot predstavnica Slovenije nastopila Rebeka Dremelj s pesmijo Vrag naj vzame. Gledalci bodo lahko za svojo najljubšo pesem glasovali tudi z mobilnikom, organizator mobilnega glasovanja za Slovenijo pa je ponovno Planet 9, ki na mobilnem portalu Planet ponuja aktualne evrovizijske vsebine.

Za Planet 9 kot partnerja za mobilno glasovanje v Sloveniji so se organizatorji in izvajalci vseevropskega mobilnega glasovanja odločili zaradi brezhibno opravljenega dela pri preteklih izborih za najboljšo evrovizijsko pesem; prav tako so letošnji preizkusi ponovno potrdili, da je Slovenija med najbolje pripravljenimi državami. Planet namreč izpolnjuje vsa merila za uspešno izvajanje tako obsežnega in zahtevnega mobilnega glasovanja, ki vključuje vse mobilne operaterje sodelujočih držav, pri čemer morajo biti glasovi organizatorjem prireditve na voljo le nekaj minut po končanem glasovanju.

Mobilno glasovanje v Sloveniji
Uporabniki Mobitela, Debitela, Izimobila, Simobil Vodafona in Tušmobila bodo lahko za svojo najljubšo evrovizijsko pesem glasovali prek storitve Mobilno glasovanje. Glasovanje bo potekalo s klicem z ukaznim nizom: *310*zaporedna številka pesmi# (npr. *310*1# za glas, dan prvemu nastopajočemu). Enotna cena posredovanega glasu je 0,63 EUR z DDV. Podrobna navodila za mobilno glasovanje in pogoji sodelovanja so objavljeni na mobilnem in spletnem Planetu.

Evrovizijska pesem na mobilnem Planetu
Dogajanje v Beogradu bodo lahko vsi evrovizijski navdušenci spremljali tudi na mobilnem Planetu v sklopu Evrovizija 2008. Tu so zbrane novice o letošnjem izboru in predstavitve kandidatov letošnjega tekmovanja, na voljo pa je tudi kratek pregled uvrstitev slovenskih predstavnikov na dosedanjih izborih. Obiskovalci lahko sodelujejo tudi v vroči razpravi o uvrstitvi naše predstavnice in se s sodelovanjem v nagradnem kvizu potegujejo za single Vrag naj vzame, na mobilnik pa si naložijo katero od preteklih evrovizijskih uspešnic v obliki uverture ali melodije. Za hitri dostop lahko pošljejo SMS z vsebino P EVROVIZIJA na 1919.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki