marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Večerni in vikend pogovori pri Mobitelu

Deli z ostalimi
Mobitel

27.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo svojim naročnikom s 1. julijem omogočila posebno, privlačno ugodnost. Z doplačilom k mesečni naročnini bodo lahko Mobitelovi naročniki brezplačno klicali vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Mobitelovi naročniki bodo lahko od 1. julija v Mobitelovem omrežju klicali še ugodneje. Z doplačilom 5,99 EUR (1.435 SIT) mesečno bodo Mobitelovi naročniki brezplačno klicali na številke 1,4 milijona uporabnikov Mobitelovega GSM/UMTS omrežja (vse uporabnike Mobitela, Debitela in IZImobila). Ugodnost bo veljala vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Ugodnost je na voljo pri klicih v Mobitelovem omrežju. Več informacij o ugodnosti lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700 in v Mobitelovi prodajni mreži.

Tomo Štuflek, direktor prodaje v Mobitelu: "Našim naročnikom bomo z mesečnim doplačilom omogočili brezplačne pogovore z več kot 1,4 milijona uporabnikov v Mobitelovem omrežju. Pomen ugodnosti lepo izrazijo številke. Teden ima 168 ur, od tega je v to ugodnost vključenih vsaj 108 ur - vsak dan od ponedeljka do petka med 19. in 7. uro zjutraj, vsi vikendi ter prazniki."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki