marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy pametni telefoni z izjemnimi ocenami
24.01.2020

DisplayMate, vodilni portal na področju analiz zaslonov pametnih telefonov, je Samsung Galaxy S10 pametni telefon ocenil z A+ (100 %, zelo dobro), kar je najvišja ocena kadarkoli podeljena in je rezultat kombinacije odličnih ocen v vseh kategorijah ocenjevanja.

slikaHuawei razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov 5G
22.01.2020

Drugi največji izdelovalec pametnih telefonov na svetu, kitajska družba Huawei oziroma njena skupina za potrošniške naprave (Huawei Consumer Business Gropu) je do lanskega decembra razposlal 6,9 milijona pametnih telefonov sposobnih povezave v omrežja pete generacije (5G). S tem Huawei izraža močno zavezanost v raziskave in razvoj tehnologije 5G in krepi vodilni položaj na tem področju.

slikaRazvijalcem na voljo Huawei HMS Core 4.0
20.01.2020

Zmogljivosti in funkcije ekosistema HMS Core 4.0 so na voljo razvijalcem po vsem svetu, da jim omogočijo doseganje učinkovitejšega razvoja in komercialni uspeh njihovih aplikacij. Z vključitvijo odprtih zmogljivosti v Huaweiev ekosistem HMS Core služi kot platforma osnovnih storitev z obširnejšo bazo aplikacij in večjo prilagodljivostjo.

slikaiPhone se bliža novemu mejniku
17.01.2020

Apple je prvi iPhone predstavil pred trinajstimi leti, vse od takrat pa je to njihov najpomembnejši produkt. Mobilnik, ki je spremenil mobilno industrijo, pa se bliža novemu mejniku. Pričakuje se, da bo Apple letos prodal dvomilijardni iPhone.

slikaPojavile so se slike prihajajočega Samsunga Galaxy S20+
15.01.2020

Samsung bo na dogodku Unpacked, ki bo 11. februarja, predstavil novo različico svoje galaksije, za katero se je predvidevalo, da bo imenovana Galaxy S20. Sedaj so to potrdile nove slike, ki so se pojavile na spletu.

članki

Večerni in vikend pogovori pri Mobitelu

Deli z ostalimi
Mobitel

27.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo svojim naročnikom s 1. julijem omogočila posebno, privlačno ugodnost. Z doplačilom k mesečni naročnini bodo lahko Mobitelovi naročniki brezplačno klicali vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Mobitelovi naročniki bodo lahko od 1. julija v Mobitelovem omrežju klicali še ugodneje. Z doplačilom 5,99 EUR (1.435 SIT) mesečno bodo Mobitelovi naročniki brezplačno klicali na številke 1,4 milijona uporabnikov Mobitelovega GSM/UMTS omrežja (vse uporabnike Mobitela, Debitela in IZImobila). Ugodnost bo veljala vsak dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike.

Ugodnost je na voljo pri klicih v Mobitelovem omrežju. Več informacij o ugodnosti lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700-700 in v Mobitelovi prodajni mreži.

Tomo Štuflek, direktor prodaje v Mobitelu: "Našim naročnikom bomo z mesečnim doplačilom omogočili brezplačne pogovore z več kot 1,4 milijona uporabnikov v Mobitelovem omrežju. Pomen ugodnosti lepo izrazijo številke. Teden ima 168 ur, od tega je v to ugodnost vključenih vsaj 108 ur - vsak dan od ponedeljka do petka med 19. in 7. uro zjutraj, vsi vikendi ter prazniki."

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki