marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2011!

Deli z ostalimi

29.12.2011
Objavil: Thomas Bergant

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2011. Akcija izbora se je začela 28. novembra 2011, zaključila pa 28. decembra 2011. V tem času smo zabeležili skoraj 3.000 vaših glasov, deleži le-teh pa so prikazani v nadaljevanju.

Nekako smo v uredništvu potihem upali, da boste letos več glasov dodelili Samsungovemu paradnemu konju z imenom Galaxy SII, pa je očitno spet bila izbira med top mobilniki z operacijskim sistemom Android prevelika in ste svoje glasove porazdelili med Samsung Galaxy SII, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S in Samsung Galaxy Note, tako, da je spet največ glasov prejel prav Apple-ov model iPhone 4S in tako prejel naziv "najboljši mobilnik leta 2011 po izboru obiskovalcev portala mobile.si". Samsung Galaxy SII je pristal na drugem mestu, Sony Ericsson Xperia Arc/Arc S pa na tretjem mestu. Tako kot že lani je finska Nokia izpadla iz prve trojice in z modelom N9 pristala šele na petem mestu.

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2011 izbrali Apple iPhone 4S.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev bo v četrtek, 29. decembra 2011, objava nagrajencev na portalu mobile.si pa bo do 15. januarja 2012. Od četrtka dalje torej le redno pregledujte svoj e-poštni nabiralnik, saj ste lahko prav vi med srečnimi izžrebanci in dobitniki ene izmed privlačnih nagrad.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki